ΔήμοςΗ Πόλη Μας

Άμεση ανταπόκριση του Δήμου απέτρεψε οδικά δυσάρεστα

Επικίνδυνος κατέστη, ευτυχώς για μικρό χρονικό διάστημα, δρόμος στη Λακατάμια. Συγκεκριμένα, όπως πληροφορεί η Δήμαρχος Δρ. Φωτούλα Χατζήπαπα, από διερχόμενο όχημα χύθηκε λάδι στο οδόστρωμα του δρόμου δίπλα από την εκκλησία Αγίας Παρασκευής. Ευτυχώς το αντιλήφθηκε γρήγορα εργάτης του Δήμου ο οποίος ενημέρωση συνεργείο το οποίο καθάρισε το δρόμο ενημερώνοντας παράλληλα και την Τροχαία.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Δημάρχου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

“Συγχαρητήρια αξίζουν στο προσωπικό του Δήμου για την άμεση και αποτελεσματική του παρέμβαση. Μόλις ο εργάτης της Ομάδας Άμεσης Εξυπηρέτησης Δημοτών αντιλήφθηκε την παρουσία ποσότητας λαδιού στο οδόστρωμα στην οδό Παντελή Κατελάρη (από τα φώτα τροχαίας πάρα την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής μέχρι και τον κυκλικό κόμβο της λεωφ. Μελίνας Μερκούρη) ενημέρωσε και συνεργείο του Δήμου μετέβη άμεσα επί τόπου και άρχισε εργασίες για καθαρισμό του οδοστρώματος.

Με αυτή την άμεση ενέργεια αποφύγαμε τυχόν δυστυχήματα λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου. Θέλω να πιστεύω ότι ο αίτιος δεν αντιλήφθηκε τι είχε προκαλέσει και για τούτο δεν ενημέρωσε.

Ευχαριστώ ιδιαίτερατο τμήμα τροχαίας του Αρχηγείου Αστυνομία (Αστυνομία Κύπρου) για την θετική και άμεση ανταπόκριση τους”.

Δρ. Φωτούλα ΧατζήπαπαΔήμαρχος Λακατάμιας

Σημ: Οι φωτογραφίες είναι από την ανάρτηση της Δημάρχου.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close