ΕιδήσειςΚύπρος

Άφησε το αυτοκίνητο σε λειτουργία και κλάπηκε από άτομο που οδηγούσε υπό επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ

Υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου, οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης και ναρκωτικών και άλλων τροχαίων παραβάσεων, διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Πάφου, εναντίον 28χρονου.

Το αυτοκίνητο, αξίας 2,900 ευρώ, είχε σταθμεύσει ο 20χρονος ιδιοκτήτης του, σε σημείο παρά το Λιμανάκι στην Κάτω Πάφο, γύρω στις 6.00 το πρωί σήμερα, αφήνοντας ωστόσο το αυτοκίνητο σε λειτουργία. Όταν μόλις 15 λεπτά αργότερα, ο 20χρονος επέστρεψε στο σημείο όπου είχε αφήσει το όχημά του, διαπίστωσε ότι αυτό είχε κλαπεί και αμέσως ενημέρωσε την Αστυνομία.

Γύρω στις 7.00 το πρωί, η Αστυνομία έλαβε πληροφορία ότι το κλοπιμαίο αυτοκίνητο κινείτο ύποπτα στην περιοχή Χα-Ποτάμι, στα Κούκλια, ενώ στην Αστυνομία δόθηκε και η περιγραφή του ύποπτου που οδηγούσε το όχημα. Μέλος του Αστυνομικού Σταθμού Κουκλιών έσπευσε στην περιοχή όπου εντόπισε σταθμευμένο το αυτοκίνητο που είχε κλαπεί, ενώ σε κοντινή απόσταση βρισκόταν και ο 28χρονος, ο οποίος έμοιαζε με την περιγραφή του υπόπτου οδηγού του.

Όταν αντιλήφθηκε την παρουσία της Αστυνομίας, ο 28χρονος προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας, στη συνέχεια όμως, αφού ακολουθήθηκε από τον αστυνομικό, σταμάτησε την πορεία του και ξάπλωσε στο έδαφος, όπου ανακόπηκε από το μέλος της Αστυνομίας.

Ακολούθησε η σύλληψη του 28χρονου, για εξακρίβωση των στοιχείων του, αφού ο ίδιος δεν συνεργαζόταν, ενώ από τις εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι αυτός οδήγησε στην περιοχή Χα-Ποτάμι, το αυτοκίνητο που είχε κλαπεί από το Λιμανάκι στην Κάτω Πάφο.

Ο 28χρονος υποβλήθηκε και σε έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης, με ένδειξη 64μg%ml, αντί 22 που είναι το επιτρεπόμενο όριο, ενώ εντοπίστηκε θετικός και σε προκαταρτικό έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών. Εναντίον του διερευνάται επίσης υπόθεση οδήγηση οχήματος χωρίς τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη του και χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλισης ευθύνης έναντι τρίτου προσώπου.

Τις εξετάσεις για την κλοπή του αυτοκινήτου, το οποίο παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, διεξάγει το ΤΑΕ Πάφου, ενώ η Τροχαία Πάφου διερευνά τις τροχαίες παραβάσεις που φέρεται να διέπραξε ο 28χρονος.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close