ΕιδήσειςΚύπρος

Έκρηξη σε όχημα που μετέφερε χημικά στη Λεμεσό-Εκκενώθηκε η περιοχή

Ανάφλεξη σε βαρέλι που περιείχε χημικό υλικό σημειώθηκε γύρω στις 9.15 το πρωί της Δευτέρας, στη Λεμεσό. Το βαρέλι μετέφερε βαν εταιρείας εισαγωγής φυτοφαρμάκων.
 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το φορτίο του βαν παραλήφθηκε από πλοίο και μεταφερόταν σε αποθήκη, με σκοπό την καταστροφή του, ωστόσο το βαρέλι φέρεται να εξερράγη, τη στιγμή που το βαν βρισκόταν στην οδό Νίκου και Δέσποινας Παττίχη.
 
Στην περιοχή έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και προχώρησαν στην εκκένωσή της, ενώ παραμένουν στο σημείο και διεξάγουν σχετικές έρευνες.
 
Σύμφωνα με ανάρτηση του Εκπροσώπου Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, στον λογαριασμό του στο twitter, υπήρξε «απώλεια χημικού υλικού στη Λεφ. Νίκου και Δέσποινας Παττίχη στη Λεμεσό. Το υλικό μεταφερόταν από όχημα μεταφοράς τύπου μικρού van».

Σύμφωνα με τον κ. Κεττή «εφαρμόζονται όλες οι επιχειρησιακές διαδικασίες για αντιμετώπιση του επεισοδίου σε συνεργασία με την Αστυνομία και όλες τις αρμόδιες Υπηρεσίες». «Έχει γίνει εκκένωση της περιοχής και περιορισμός διακίνησης από την Αστυνομία μέχρι τη διαχείριση του περιστατικού και δεν παρουσιάζεται οποιαδήποτε ανησυχία για το κοινό», ανέφερε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close