ΕιδήσειςΚύπρος

Έξι αυτοκίνητα καταστράφηκαν ολοσχερώς από πυρκαγιά στη Λάρνακα

Έξι αυτοκίνητα καταστράφηκαν ολοσχερώς, ενώ ζημιές υπέστη μία διώροφη κατοικία από πυρκαγιά που φαίνεται να προκλήθηκε τυχαία στη Λάρνακα.
 
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία γύρω στις 03.56 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε δύο μηχανοκίνητα οχήματα τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης στην οδό Καλύμνου, στην περιοχή Φανερωμένης στην Λάρνακα.
 
Επί τόπου έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο γύρω στις 04.42. 
 
Από την πυρκαγιά στα δύο οχήματα αναφλέγησαν δοχεία φύλαξης πετρελαίου και υδραυλικού λαδιού τα οποία ο ιδιοκτήτης αποθήκευε εντός του χώρου στάθμευσης με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να επεκταθεί στην διώροφη οικία του ιδιοκτήτη και να προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές.

Επίσης, λόγω του κατηφορικού ανάγλυφου της περιοχής, τα πετρελαιοειδή κύλησαν φλεγόμενα στον δρόμο με αποτέλεσμα να αναφλεγούν ακόμα τέσσερα οχήματα (κάποια με εκτεταμένες ζημιές και κάποια πιο ελαφριές), τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα, τα τρία στην οδό Καλύμνου και το ένα στην οδό Αγίου Γεωργίου Μακρή (παράδρομος). Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Related Articles

Back to top button
Close