ΚοινωνικάΤοπικά Νέα

Έρανος στον “Κυριάκο Μάτση” για το Λευτέρη Ελευθερίου

Την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου από τις 5μμ μέχρι τις 8 μμ στο σωματείο Κυριάκος Μάτσης στη Λακατάμια θα διεξαχθεί έρανος για το συνάνθρωπο μας Λευτέρη Ελευθερίου από την Κυπερούντα.
Ο Λευτέρης Ελευθερίου, 39 ετών και πατέρας ενός 13χρονου αγοριού, πάσχει από το 2014 από οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία. Οι πολλές θεραπείες στις οποίες υποβλήθηκε σε Κύπρο, Ελλάδα και Ισραήλ, δεν είχαν το αναμενόμενο αποτέλεσμα.
Η μόνη θεραπεία που μπορεί να κρατήσει τον Λευτέρη στη ζωή, προσφέρεται αποκλειστικά σε εξειδικευμένα ιατρικά κέντρα της Αμερικής. Το κόστος για την κάλυψη των ιατρικών εξόδων ανέρχεται στο €1,500,000 και το κράτος παρέχει για τη θεραπεία του Λευτέρη το ποσό των €300,000.

Καλούνται όλοι να προσφέρουν ότι μπορούν και να στηρίξουν την προσπάθεια της οικογένειας για να μαζευτεί το ποσό που χρειάζεται για τη θεραπεία του Λευτέρη. Και η πιο μικρή εισφορά, είναι μεγάλη.

*Ο πιο πάνω έρανος έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών με Αρ. Άδειας Φ.Π.31/2019.

Εάν επιθυμείτε να βοηθήσετε τον Λευτέρη, μπορείτε να το κάνετε καταθέτοντας την εισφορά σας στους πιο κάτω τραπεζικούς λογαριασμούς.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close