ΥπηρεσίεςΦιλοξενίες

Ανάπτυξη πωλήσεων και κερδοφορίας εν μέσω κορωνοϊού

Ο COVID-19 πέτυχε, μέσα σε ελάχιστες ημέρες, να αλλάξει την ζωή και την κουλτούρα εκατομμυρίων ανθρώπων και επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο.

Οι Κυπριακές εταιρείες καλούνται να ανταποκριθούν στα νέα δεδομένα.

Αυτό σίγουρα αποτελεί μια ριζική αλλαγή στη λειτουργία τους αλλά πρέπει να προσαρμόσουν το επιχειρησιακό τους μοντέλο στα νέα δεδομένα τις αγοράς για να διασφαλίσουν την βιωσιμότητα της επιχείρησης τους.

Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ) Charalambides Marketing, δίνοντας λύσεις στις ανάγκες των επιχειρήσεων, σας προσφέρει το επιχορηγημένο OnLine Webinar για ανάπτυξη πωλήσεων και κερδοφορίας στις σημερινές δύσκολες συνθήκες τις αγοράς εν μέσω κορωνοϊού

Οι συμμετέχοντες στο επιχορηγημένο OnLine Webinar θα καταφέρουν να  υιοθετήσουν μια ολοκληρωμένη πελατοκεντρική στρατηγική που θα τους βοηθήσει στην αποτελεσματική προσέγγιση προς τους υφιστάμενους και νέους πελάτες για ανάπτυξη πωλήσεων και κερδοφορίας.

Η καλύτερη κατανόηση των αναγκών των πελατών μας με κύριο στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή τους αποτελεί βάση στην οποία στηρίζεται η επιχείρηση για να προωθήσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί με την χρήση OnLine πλατφόρμας  και επιχορηγείται από την Αρχή ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού (ΑνΑΔ) για επιχειρήσεις και προσφέρεται εντελώς Δωρεάν για ανέργους

Ημερ. Έναρξης – Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

Για πληροφορίες και συμμετοχή στο σεμινάριο μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας

https://chmmarketing.com/seminars-cyprus/diacheirisi-pelatologioy-anaptyxi-poliseon/

Λόγου του περιορισμένου αριθμού θέσεων δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή στο σεμινάριο.
Charalambides marketing
Τηλ. 22764040 – Φαξ- 22764041
e-mail –
c.charalambides@cytanet.com.cy

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close