ΥπηρεσίεςΦιλοξενίες

Ανάπτυξη Πωλήσεων μέσω διαδικτύου

Στο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον που διανύουμε, οι Κυπριακές επιχειρήσεις καλούνται να αναπτύξουν πρακτικές που θα τους βοηθήσουν να αναπτύξουν τον κύκλο εργασιών της επιχείρησης τους.

Οι παραδοσιακές πρακτικές Μάρκετινγκ, πλησιάζουν την ολοκλήρωση του κύκλου ζωής τους και οι επιχειρήσεις καλούνται να υιοθετήσουν εναλλακτικές και πιο σύγχρονες πρακτικές τμηματοποίησης, στόχευσης, τοποθέτησης και προώθησης. Θα πρέπει να εκμεταλλευτούν ευκαιρίες και εξελίξεις στην τεχνολογία και στο εξωτερικό περιβάλλον για να καταστούν πιο αποδοτικές και ανταγωνιστικές σε θέματα Μάρκετινγκ.

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες επιχειρήσεις αναγκάζονται να μειώσουν τα απαιτούμενα κεφάλαια που διαθέτουν για τη διαφήμισή και την προώθησή τους, με αποτέλεσμα να μειώνεται ο κύκλος εργασιών τους.
Η διαφήμιση με χαμηλό κόστος δε σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και μη αποτελεσματική. Η προώθηση μιας επιχείρησης έχει περάσει σε διαδικτυακό επίπεδο και αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο για τη διαφήμιση και προώθηση τόσο των μικρών όσο και των μεγάλων εταιριών με χαμηλό κόστος.

Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα αποκτήσουν γνώσεις και ικανότητες για προωθητικές ενέργειες και δημιουργίας Ιστοσελίδας , Facebook, Linked-in, e-mail marketing, Twitter, Instagram και YouTube που θα φέρουν νέους πελάτες για ανάπτυξη πωλήσεων και κερδοφορίας.

Ημέρα. Έναρξης  – Tετάρτη 25/5/2022.

Για πληροφορίες και συμμετοχή στο σεμινάριο μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας

Για πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο

https://chmmarketing.com/seminars-cyprus/anaptyxi-poliseon-meso-diadiktyoy/

Related Articles

Back to top button
Close