ΠαρουσιάσειςΥπηρεσίες

Αναβάθμιση Δικτύου Διανομής της ΑΗΚ στην Επαρχία Λεμεσού

Στο πλαίσιo αναβάθμισης και ενδυνάμωσης του Δικτύου Μέσης Τάσης, η ΑΗΚ  ενημερώνει το κοινό πως θα πραγματοποιηθούν κατασκευαστικές εργασίες στην Επαρχία Λεμεσού για εγκατάσταση νέων καλωδίων από τον υποσταθμό της “Γερμασόγειας” 132/11kV. 

Το έργο θα διεξαχθεί σε συνεργασία με Εργολάβο της ΑΗΚ και θα περιλαμβάνει εκσκαφές και άλλες συναφείς εργασίες για την τοποθέτηση καλωδίων Διανομής, συνολικού μήκους 2600 μέτρων περίπου.  Οι εργασίες θα διεξαχθούν στις οδούς Ανδοκίδος, Αμπελακίων, Ακτίνου, Βοιωτίας, Ηλιάδος, Ξενοφώντος, Αβεσσαλώμ, Περβόλας, και Ακταίου. Το έργο θα πραγματοποιείται τμηματικά, ανάλογα με το πρόγραμμα που θα διαμορφώνεται σε συνεργασία με  το Τμήμα Δημοσίων Έργων, τις Αρμόδιες Τοπικές Αρχές και την Αστυνομία.

Οι εργασίες θ’ αρχίσουν τη Δευτέρα 01 Ιουνίου 2020 και αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός του προσεχούς Αυγούστου. Το πρόγραμμα εκτέλεσης των εργασιών, σε επιμέρους τμήματα θα ανακοινώνεται, με γραπτή ειδοποίηση στα υποστατικά που θα επηρεάζονται ή θα γίνεται κατ΄  ιδίαν ενημέρωση (όπου είναι δυνατόν), των άμεσα επηρεαζόμενων.

Από τις αναγκαίες αυτές εκσκαφές αναπόφευκτα θα επηρεαστεί η ομαλή πρόσβαση σε υποστατικά καθώς και η τροχαία κίνηση. Για το λόγο αυτό η ΑΗΚ σε συνεργασία με όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες και τοπικές αρχές θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για την ελαχιστοποίηση της ταλαιπωρίας και την καλύτερη ρύθμιση της τροχαίας. Κύριο μέλημα της Αρχής Ηλεκτρισμού είναι η ολοκλήρωση του έργου με ασφάλεια το γρηγορότερο δυνατό και με τις λιγότερες επιπτώσεις για το κοινό.

Η Αρχή Ηλεκτρισμού απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close