ΔήμοςΗ Πόλη Μας

Αναβλήθηκε η συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου-Όχι όμως λόγω κορωνοϊού

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για την Πέμπτη 12 Μαρτίου συνεδρία της ολομέλειας του Δημοτικού Συμβουλίου Λακατάμιας. Ο λόγος δεν είναι ο κορωνοϊός, όπως πολλοί ίσως να σκεφτούν, αλλά μετά από αίτημα της Δημοτικής Ομάδας του ΔΗ.ΚΟ.

Συγκεκριμένα, πριν ακόμη προκύψουν τα κρούσματα κορωνοϊού στο νησί μας, τα μέλη του Δημοτικής Ομάδας του ΔΗ.ΚΟ υπέβαλαν αίτημα για αναβολή της μηνιαίας συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου επειδή την ίδια μέρα ήταν προγραμματισμένη η εκδήλωση «Ημέρα Μνήμης» για τον αείμνηστο Σπύρο Κυπριανού στη Λεμεσό και η παρουσία τους θεωρείτο  επιβεβλημένη.

Έτσι, η συνεδρία της ολομέλειας αναβλήθηκε για την μεθεπόμενη Πέμπτη 19 Μαρτίου.

Στο μεταξύ, μετά τα κρούσματα του κορωνοϊού που εμφανίστηκαν στην Κύπρο και ύστερα από τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση, αναβλήθηκε και η προγραμματισμένη εκδήλωση του ΔΗ.ΚΟ για το Σπύρο Κυπριανού στη Λεμεσό.

*Θυμίζουμε ότι η Δήμαρχος Λακατάμιας αφουγκραζομένη τη γενική ανησυχία, λόγω της εμφάνισης κρουσμάτων του νέου κορωνοϊού και στη χώρα μας, αποφάσισε όπως, για προληπτικούς λόγους, αναβάλει την εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close