ΕιδήσειςΚύπρος

Αναρχο-διαδηλωτές επιτέθηκαν στο συγκρότημα “ΔΙΑΣ” και τα έκαναν Γης-Μαδιάμ

Άνανδρη επίθεση από διαμαρτυρόμενους που συμμετείχαν νωρίτερα στην εκδήλωση διαμαρτυρίας στο Προεδρικό για τα μέτρα της κυβέρνησης, δέχθηκε το συγκρότημα “ΔΙΑΣ” με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές, να κάψουν αυτοκίνητα και να σπείρουν τον όλεθρο και τον τρόμο στο πέρασμά τους.

Μερίδα αναρχο-διαδηλωτών μετά που ολοκληρώθηκε η διαμαρτυρία τους στο Προεδρικό πορεύθηκαν προς το Συγκρότημά όπου, εισήλθαν και εντός του κτηρίου προκαλώντας ζημιές. Οι δημοσιογράφοι που εργάζονταν εκείνη την ώρα στα μέσα του συγκροτήματος, δέχθηκαν επίθεση από τον όχλο που κατάφερε να παραβιάσει τις εισόδους.

Μερικοί έβαλαν ακόμη και φωτιές σε αυτοκίνητα δημοσιογράφων, αλλά και του συγκροτήματος, ενώ στο πέρασμά τους προκάλεσαν ζημιές τόσο στον προαύλιο χώρο όσο και εντός του κτηρίου το οποίο έκαναν Γης Μαδιάμ…

Η Αστυνομία έφθασε αργοπορημένα στο χώρο και προσπάθησε να διαφυλάξει την ακεραιότητα των δημοσιογράφων.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ

Εξάλλου, μερίδα διαδηλωτών που διαμαρτύρονταν δήθεν δημοκρατικά προκάλεσαν σοβαρά επεισόδια και έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, λίγη ώρα μετά την επίθεση στο Συγκρότημα ΔΙΑΣ.  Έριξαν μολότοφ, έβαλαν φωτιές σε κάδους και συγκρούστηκαν με την Αστυνονία.

 

Related Articles

Back to top button
Close