ΚοινωνικάΤοπικά Νέα

Αναστέλλονται όλες οι πνευματικές εκδηλώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού

Με ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής αναφέρει ότι αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας όλες οι πνευματικές εκδηλώσεις.

Στην ανακοίνωσή της, η Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής  αναφέρει συγκεκριμένα ότι αναστέλλονται ομιλίες, συγκεντρώσεις κατηχητικών σχολείων, κύκλοι μελέτης Αγίας Γραφής, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις των Χριστιανικών Συνδέσμων, υποδοχές και οργανωμένα προσκυνήματα ιερών εικόνων, ιερών λειψάνων και λοιπών εκκλησιαστικών κειμηλίων.

Όπως σημειώνει στις περιπτώσεις ανθρώπων, που αδυνατούν να προσέρχονται στους ναούς, υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης των ιερών ακολουθιών μέσω της τηλεοράσεως και άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Επίσης, όσοι εκ των ευάλωτων ομάδων, έχουν την ανάγκη συμμετοχής τους στα Μυστήρια της Ιεράς Εξομολογήσεως και της Θείας Κοινωνίας, θα έχουν την δυνατότητα να καλούν τον Ιερέα της ενορίας τους, ο οποίος θα τους επισκέπτεται στο χώρο τους.

Επιπρόσθετα, ακολουθώντας τις γενικότερες οδηγίες του κράτους για μέτρα προφύλαξης και ατομικής προστασίας ανακοινώνουμε ότι όλες οι προγραμματισμένες πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις της Μητροπόλεως αναβάλλονται, όπως συνέδρια, μουσικές συναυλίες, παρουσιάσεις βιβλίων και άλλες.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close