ΥπηρεσίεςΦιλοξενίες

Ανοίγει τις πύλες του στη Λακατάμια το νέο Superhome

Η εταιρεία Superhome Center (DIY) Ltd, μέλος του Συγκροτήματος Ermes και του Ομίλου CTC, ανακοινώνει ότι το νέο της πολυκατάστημα στη Λακατάμια (πλησίον Nicosia Mall, πρώην Homemate) ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό από την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021.

Το νέο πολυκατάστημα Superhome Center συνολικού εμβαδού 7.500 τμ, το οποίο  περιλαμβάνει και καφετέρια Ergon to Go, είναι το μεγαλύτερο πολυκατάστημα της αλυσίδας Superhome Center, το τρίτο κατά σειρά κατάστημα στη Λευκωσία και το έκτο συνολικά Παγκύπρια.

Τα πολυκαταστήματα Superhome Center από το 1999 πρωτοπορούν στον τομέα  του DIY & Home Improvement και σήμερα αποτελούν  τη μεγαλύτερη αλυσίδα, στον τομέα τους, στην κυπριακή αγορά.

Μέσα από συνεχείς προσφορές προϊόντων, ποικιλία επιλογών, πολιτική χαμηλών τιμών, εξειδικευμένες υπηρεσίες, άριστη εξυπηρέτηση κατά και μετά την αγορά, αλλά και με ηλεκτρονικό κατάστημα e-shop, τα Superhome Center διαχρονικά έχουν κερδίσει το σεβασμό  και την προτίμηση του κύπριου καταναλωτή.

Υπενθυμίζεται ότι όλα τα πολυκαταστήματα Superhome Center λειτουργούν καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Σάββατο, μεταξύ των ωρών 08:00-20:00 και την Κυριακή από τις 10:00-19:00.

Related Articles

Back to top button
Close