ΔήμοςΗ Πόλη Μας

Αν η Green Dot δεν μαζέψει τις σακούλες με ανακυκλώσιμα υλικά…

Ανακοίνωση του Δήμου Λακατάμιας αναφέρεται στην ανακύκλωση που διενεργείται από την Green Dot και ενημερώνει το κοινό. Γράφει σχετικά η ανακοίνωση:

“Ενισχύουμε το έργο των συνεργατών μας και ενημερώνουμε για τις νέες πρακτικές τους!! Η Green Dot ξεκίνησε εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού για το σωστό τρόπο ανακύκλωσης! Αν βρείτε αυτοκόλλητο πάνω στις σακούλες για υλικά PMD ή χαρτιού, σημαίνει ότι η εταιρεία πέρασε, αλλά δεν προχώρησε στην συλλογή γιατί δε τοποθετήσατε τα σωστά υλικά ή συσκευασίες μέσα στη σακούλα! Διαβάστε τα αυτοκόλλητα , ενημερωθείτε για τα υλικά που περιλαμβάνονται στην κάθε κατηγορία, και προσπαθήστε ξανά! Αξίζει τον κόπο!

Ξεκινάμε σήμερα σωστό διαχωρισμό των οικιακών αποβλήτων μας, βάζοντας το κάθε υλικό στη σωστή σακούλα. Διάφανη για υλικά PMD και καφέ σακούλα για το χαρτί. Μην ξεχνάτε ότι και το γυαλί κάνει το δικό του ταξίδι ανακύκλωσης, εάν το τοποθετήσουμε στον ειδικό κάδο ανακύκλωσης γυαλιού. Βρείτε τον κοντινότερο κάδο εδώ: https://www.lakatamia.org.cy/kathariotita-ugieini/

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ανακύκλωση συσκευασιών της Green Dot, κατέβασε την δωρεάν εφαρμογή τους ReCYcling CY, από το App Store ή το Google Play. Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε θέμα με τη συλλογή ανακυκλώσιμων υλικών στην περιοχή σας, επικοινωνήστε απευθείας με την Green Dot, στο 22586000.

# GreenDot (Cyprus) Public Co Ltd#Recycling#PMD#paper#glass

Related Articles

Back to top button
Close