ΥπηρεσίεςΦιλοξενίες

Απολυμάνσεις σε εργασιακούς χώρους-Σεμινάρο

Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ) Charalambides Marketing, δίνοντας λύσεις στις ανάγκες των επιχειρήσεων, σας προσφέρει το επιχορηγημένο OnLine Webinar για Απολυμάνσεις σε εργασιακούς χώρους

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί με την χρήση OnLine πλατφόρμας

Ημερομηνίες σεμιναρίου 28/9/ 2020

Η τρέχουσα πανδημία λοίμωξης Covid-19 μεταδίδεται δια αναπνοής και επαφής συνεπώς η μετάδοση της στους χώρους εργασίας γίνεται πιο εύκολη αφού συνεχώς είμαστε σε επαφή με συναδέλφους πελάτες και συνεργάτες.

Mε βάση και τις τελευταίες εξελίξεις όλες οι χώρες έχουν προχωρήσει να λαμβάνουν μέτρα και να εφαρμόζουν επαρκής και κατάλληλες διαδικασίες για να περιορίσουν λοιμώξεις και ειδικότερα τον αόρατο και θανατηφόρο ιό Covid-19.

Ανεξάρτητα με τα ατομικά μέτρα προφύλαξης για τον κορονοιό η γενική απολύμανση για σκοπούς διασφάλισης της υγιεινής στους εργασιακούς χώρους είναι σήμερα μια αναγκαιότητα.

Στην προκειμένη περίπτωση η αποτελεσματικότητα της έγκειται στην επιλογή των κατάλληλων απολυμαντικών σε συνδυασμό με την ορθή και ασφαλή τεχνική μέθοδο εφαρμογής τους.

Η διαφορετικότητα στης δυσμενές συνθήκες κάθε υποστατικού ξεχωριστά προϋποθέτει επαρκή εμπειρογνωμοσύνη από μέρους των επιχειρήσεων για να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι η προστασία της ανθρώπινης υγείας.

Στόχος του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να μπορούν να εφαρμόσουν όλες τις βέλτιστες πρακτικές πρόληψης, διαδικασιών, διαχείριση καθαρισμού και απολύμανσης χώρων και αντικειμένων στους χώρους εργασίας.

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ :

  • Να κατανοήσουν τη χρησιμότητα και το βαθμό επικινδυνότητας των υποκαπνιστικών που υπάρχουν σε παγκόσμιο επίπεδο.
  • Περιγράφουν τους παράγοντες και συντελεστές των εστιών μόλυνσης.
  • Περιγράφουν τις ορθές πρακτικές καθαρισμού και απολυμάνσεων χώρων και εξοπλισμού
  • Κατονομάζουν τα απολυμαντικά ανάλογα με τον τύπο του καθενός ξεχωριστά σε σχέση με τους στόχους δράσης τους.
  • Διαχωρίζουν τις φυσικές και χημικές ιδιότητες των απολυμαντικών.
  • Επιλέγουν και να εφαρμόζουν ορθές ασφαλείς πρακτικές και τεχνικές μεθόδους εφαρμογής των απολυμαντικών ανάλογα με τις δοσμένες συνθήκες κάθε υποστατικού.
  • Επιλέγουν και εφαρμόζουν τα κατάλληλα απολυμαντικά ανάλογα με τον βαθμό επικινδυνότητας της εστίας μόλυνσης σε κάθε περίπτωση ξεχωριστά
  • Εκτελούν εφαρμογές απολυμαντικών με διάφορες συσκευές/μηχανήματα (ειδικότερα U.L.V και H,V) ανάλογα με τις δοσμένες συνθήκες κάθε χώρου.
Κόστος Συμμετοχής για κάθε άτομο€30 + Φ.Π.Α
Πληρωτέο κόστος συμμετοχής για κάθε άτομο μετά την επιχορήγηση€30 + Φ.Π.Α

Το σεμινάριο προσφέρεται εντελώς δωρεάν για άνεργους που είναι εγγεγραμμένοι στα γραφεία της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΑ)

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close