ΕιδήσειςΚόσμος

Αποσύρονται από τον πυρήνα της βασιλικής οικογένειας ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ

Την απόφασή τους να αποσυρθούν από τον πυρήνα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας ανακοίνωσαν ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ, πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ.

Με κοινή δήλωσή τους στο λογαριασμό που διατηρούν στο Instagram σημειώνουν: «Σκοπεύουμε να αποσυρθούμε από ‘ανώτερα’ μέλη της βασιλικής οικογένειας και να εργαστούμε για να γίνουμε οικονομικά ανεξάρτητοι, ενώ θα συνεχίζουμε να στηρίζουμε πλήρως την Αυτής Μεγαλειότητα τη βασίλισσα».

Αναφέρουν ότι η απόφαση λήφθηκε «μετά από πολλούς μήνες περισυλλογής και εσωτερικών συζητήσεων» και συνιστά μια μετάβαση προς έναν «προοδευτικό νέο ρόλο» εντός του θεσμού της βασιλικής οικογένειας.

Περίπλοκη» χαρακτηρίζει το Παλάτι την απόσυρση των Χάρι και Μέγκαν

«Περίπλοκα» χαρακτηρίζει σε επίσημη ανακοίνωσή του το Παλάτι του Μπάκιγχαμ τα θέματα που προκύπτουν από την απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ να αποσυρθούν ως «ανώτερα» μέλη της βασιλικής οικογένειας.

«Οι συζητήσεις με τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ είναι σε αρχικό στάδιο. Κατανοούμε την επιθυμία τους να υιοθετήσουν διαφορετική προσέγγιση, αλλά αυτά είναι περίπλοκα ζητήματα που θα πάρουν χρόνο για να επιλυθούν», αναφέρει η ανακοίνωση του Παλατιού.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close