Σπόρ

Από το ΘΟΪ σε Πανεπηστημιακή ομάδα στις ΗΠΑ ο Μιχάλης Κασίνης

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, azsportscholarships.com, με υποτροφία στη NCAA, θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά ο Μιχάλης Κασίνης, ο οποίος υπέγραψε τα scholarship papers με το University of Alabama Huntsville!

Ο 18χρονος αμυντικός της ανδρικής ομάδας του ΘΟΙ Λακατάμιας, ήταν μέλος της Ακαδημία της Ομόνοιας Λευκωσίας μέχρι την ηλικία των 13 ετών κι έπειτα έκανε το βήμα στην τωρινή του ομάδα!

Συνεχίζοντας το δημοσίευμα προσθέτει:

“Παράλληλα, φρόντιζε να διατηρεί πολύ υψηλές ακαδημαϊκές επιδόσεις ολοκληρώνοντας αριστούχος το English School of Nicosia, γεγονός που βοήθησε καταλυτικά στην προσπάθεια προώθησης του προφίλ του τον τελευταίο χρόνο, για την εύρεση της υποτροφίας στο εν λόγω πανεπιστήμιο!

Αξίζει να σημειωθεί, πως στην ομάδα ομάδα των Chargers θα έχει συμπαίκτη τον νεαρό Κύπριο επιθετικό Ανδρέα Τσίμον που κι αυτός εξασφάλισε υποτροφία μέσω της AZ Sport Scholarships!

Οι Chargers ολοκλήρωσαν την περσινή σεζόν στην Gulf South Conference με 7-9-3, ωστόσο έχουν υψηλότερες βλέψεις για φέτος. Όλοι εμείς ευχόμαστε να πετύχουν τους στόχους τους με τη συμβολή των δύο άσων της AZ! #UnitedWeCharge”.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΑΠΟ ΘΟΙ

Η ιστοσελίδα ακαδημιών του ΘΟΙ συγχαίρει τον νεαρό με ανάρτηση της: Αναλυτικά:

Πολλά συγχαρητήρια στον ποδοσφαιριστή της ακαδημία μας Μιχάλη Κασίνη για την επιτυχία του.

Ο Μιχάλης είναι πρότυπο ποδοσφαιριστή με άριστη συμπεριφορά και με πάρα πολύ σκληρή δουλειά και πάθος πέτυχε αυτή την επιτυχία.

Συγχαρητήρια Μιχάλη μας και εις ανώτερα.

Σου ευχόμαστε ότι καλύτερο.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close