ΠαρουσιάσειςΥπηρεσίες

Αρχίζει σύντομα η ανέγερση McDonald’s στην Ανθούπολη

Βάζει σύντομα μπρος για το άνοιγμα ενός νέους καταστήματος McDonald’s στην Ανθούπολη η εταιρεία Family Restaurants Andreou Co Ltd. Ο χώρος όπου θα αναγερθεί το νέο κατάστημα fast food είναι στην πρώην υπεραγορά Ορφανίδης στη λεωφόρο Αγίου Γεωργίου στην Ανθούπολη.

Ήδη τις τελευταίες μέρες άρχισε και συνεχίζεται το άδειασμα της πρώην υπεραγοράς από τον εξοπλισμό που είχε, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε.

Μετά από κάποιο διάστημα προβληματισμού η εταιρεία αποφάσισε τελικά την κατεδάφιση του κτηρίου και την ανέγερση ενός νέου σύγχρονου καταστήματος στα πρότυπα άλλων που λειτουργούν στη Λευκωσία αντί της ανακαίνισης του υφιστάμενου κτηρίου.

Τα σχετικά έγγραφα κατατέθηκαν στην Πολεοδομία και αναμένεται η έκδοση Πολεοδομικής άδειας. Αφόοτυ αυτή εκδοθεί θα αρχίσουν και τα έργα που θα αφορούν πρώτα κατεδάφιση του κτηρίου της πρώην υπεραγοράς Ορφανίδη και την ανέγερση καινούργιου καταστήματος. Υπολογίζεται ότι το νέο εστιατόριο θα λειτουργήσει εντός αυτού του χρόνου.

Το έργο θα κοστίσει πάνω από €2 εκατ. Η εταιρεία εκτός από το υφιστάμενο κτήριο που αγόρασε από την  Τράπεζα Κύπρου, αγόρασε δίπλα και άλλα οικόπεδα, έτσι που συνολικά τα νέο εστιατόριο και το πάρκινγκ θα καταλαμβάνει χώρο επτά οικόπεδων.

Θα ανεγερθεί  ένα νέο, μοντέρνο κτήριο, στα πρότυπα των ανανεωμένων εστιατορίων της εταιρείας στην Έγκωμη και την Αθαλάσσα, το οποίο θα περιέχει καφέ, παιχνιδότοπο, drive-through, κ.α.

  • Πληροφορίες και από την ιστοσελίδα reporter.com.cy

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close