ΕιδήσειςΚύπρος

Αρχίζει την Τετάρτη (7/7/) η διάθεση δωρεάν εισιτηρίων για το «Ώσπου Πάμεν Πελλανίσκουμεν»

Ανακοίνωση του Δήμου Λακατάμιας αναφέρει ότι ξεκινά από αύριο, 7 Ιουλίου 2021, η διάθεση των δωρεάν Δελτίων Εισόδου για την πρώτη θεατρική παράσταση που θα φιλοξενήσουμε στα πλαίσια του Μήνα Θεάτρου του Δήμου μας.

Τα Δελτία Εισόδου για την παράσταση «Ώσπου Πάμεν Πελλανίσκουμεν» του Θεάτρου Γέλιου, (Κυριακή 11 Ιουλίου 2021, 8:30 μ.μ.) θα είναι διαθέσιμα στα γραφεία του Δήμου από τις 7 μέχρι τις 9 Ιουλίου, από 8:30 π.μ. μέχρι τις 2:00 μ.μ. Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στην Ιστοσελίδα μας: https://www.lakatamia.org.cy/%ce%b8%ce%b5%ce%b1%cf%84%cf…/Κανένα άτομο δεν θα εισέρχεται στο χώρο του Αμφιθεάτρου χωρίς να έχει εξασφαλίσει εκ των προτέρων Δελτίο Εισόδου. Δελτία Εισόδου ΔΕΝ θα διατίθενται στην είσοδο του Αμφιθεάτρου.

Η είσοδος στο Αμφιθέατρο θα γίνεται με όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα που απορρέουν από τα μέχρι στιγμής Διατάγματα και οδηγίες των αρμοδίων. Απαραίτητη είναι η κατοχή Safe Pass, για άτομα άνω των 12 ετών.

(Safe Pass = 1. Πιστοποιητικό εμβολιασμού τουλάχιστον με μια δόση και να έχει παρέλθει διάστημα 3 εβδομάδων, 2. Αποδεικτικό ότι ένα άτομο έχει νοσήσει από την ασθένεια COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες, 3. Πιστοποιητικό αρνητικού τεστ, PCR ή rapid test, με ισχύ 72 ωρών).

Related Articles

Back to top button
Close