ΕιδήσειςΚύπρος

Αυτοί καταζητούνται από την Αστυνομία

Η Αστυνομία καταζητεί τον Αντώνη Παναγιώτου, 38 χρόνων από την Λάρνακα, φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σε σχέση με διερευνώμενη γραπτών απειλών για φόνο, απειλής βιαιοπραγίας, αποστολής μηνυμάτων απειλητικού χαρακτήρα και ενοχλητικών τηλεφωνημάτων, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ Μαρτίου, 2021 και 23 Μαΐου, 2021 στη Λεμεσό.   

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του πιο πάνω προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλ. 25-805020 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460. 

Καταζητείται για απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις

Η Αστυνομία καταζητεί τον Ιωάννη Σιακόλα, 47 χρόνων από την Λεμεσό, φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.  

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του πιο πάνω προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλ. 25-805023 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460. 

Ζητούνται πληροφορίες για εντοπισμό 31χρονου

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του Alexandru Daniel Robu, 31 ετών από τη Ρουμανία.

Ο Robu δεν έχει μόνιμη διεύθυνση διαμονής και η τελευταία φορά που θεάθηκε ήταν στις 8 Μαΐου, 2021.

Ο 31χρονος περιγράφεται ως ύψους 1,75μ περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, με καστανά μακριά μαλλιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Related Articles

Back to top button
Close