ΕιδήσειςΚύπρος

Αύριο από το Υπουργικό οριστικές αποφάσεις για σταδιακή άρση μέτρων και οικονομία

Οριστικές αποφάσεις για τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων και την επανεκκίνηση της οικονομίας θα λάβει αύριο το Υπουργικό Συμβούλιο, δήλωσε σήμερα ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παναγιώτης Σεντώνας.

Σε δηλώσεις του, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, για οριστικοποίηση της απόφασης για χαλάρωση των μέτρων για τον κορωνοϊό, ο κ. Σεντώνας ανέφερε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας άκουσε κατά τη σύσκεψη τις θέσεις, αλλά και τις απόψεις των μελών της επιστημονικής ομάδας, επί του πλάνου που ετοίμασε η αρμόδια Διυπουργική Επιτροπή, για τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων και την επανεκκίνηση της οικονομίας.

“Σημειώνω, πρόεσθεσε, ότι οι προτάσεις των επιστημόνων έχουν ληφθεί υπόψη και κατά τη διαδικασία καταρτισμού του όλου πλάνου από τη Διυπουργική Επιτροπή η οποία συνεκτίμησε όλα τα επιστημονικά, οικονομικά και κοινωνικά δεδομένα.

Αποφάσεις επί του θέματος θα λάβει το Υπουργικό Συμβούλιο κατά την αυριανή του συνεδρία και αμέσως μετά θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις για τις αποφάσεις αυτές».

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close