ΥπηρεσίεςΦιλοξενίες

«Α. Ζορπάς & Υιοί Λτδ»: Εφαρμόστηκαν αυστηρά και προληπτικά μέτρα

Σε κατάστημα των αρτοποιείων ” Α. Ζορπάς &Υιοί Λτδ” στην Αραδίππου βρέθηκαν τα 12 κρούσματα κορωνοϊού που ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα. Η εταιρεία με ανακοίνωση της το επιβεβαιώνει και τονίζει ότι εφαρμόστηκαν “πολύ αυστηρά και προληπτικά μέτρα σε όλα τα καταστήματα της «Α. Ζορπάς & Υιοί Λτδ» με τον εντοπισμό των πρώτων επιβεβαιωμένων περιστατικών κορωνοϊού στη χώρα.

Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία προσθέτει ότι οι συγκεκριμένοι και όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί τους, τέθηκαν άμεσα σε καθεστώς υποχρεωτικού περιορισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:  

«Η προστασία και η ασφάλεια των πελατών και των συναδέλφων μας υπήρξε ανέκαθεν κορυφαία προτεραιότητα της Α. Ζορπάς & Υιοί Λτδ. Με τον εντοπισμό των πρώτων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα μας, εφαρμόσαμε τόσο στις μονάδες παραγωγής όσο και στα καταστήματά μας σε όλη την Κύπρο, πολύ αυστηρά και προληπτικά μέτρα. Όλα τα μέτρα τυγχάνουν συνεχούς παρακολούθησης και αξιολόγησης και όπου κρίνεται σκόπιμο, βάσει και των υποδείξεων των ειδικών, αναθεωρούνται και ενισχύονται περαιτέρω.  

Στα πλαίσια αυτής της πολιτικής, διενεργήσαμε προληπτικά διαγνωστικές εξετάσεις, μέσα από τις οποίες εντοπίστηκε συγκεκριμένος αριθμός κρουσμάτων σε συναδέλφους σε εγκαταστάσεις της εταιρείας μας στην Αραδίππου. Οι συγκεκριμένοι συνάδελφοι καθώς και όσα άτομα ήρθαν σε επαφή μαζί τους, τέθηκαν από την πρώτη στιγμή σε καθεστώς υποχρεωτικού περιορισμού και τυγχάνουν ιατρικής παρακολούθησης και φροντίδας. Επιπρόσθετα, μεριμνήσαμε όπως όλοι οι εργαζόμενοι στη συγκεκριμένη ομάδα υποβληθούν σε διαγνωστικές εξετάσεις και μόνο εφόσον διαπιστωθεί ότι είναι αρνητικοί στον ιό, θα λάβουν οδηγίες να επιστρέψουν στην εργασία τους.

Σημειώνεται ότι οι εγκαταστάσεις έχουν απολυμανθεί από εξειδικευμένο συνεργείο, έχουν ελεγχθεί και λειτουργούν κανονικά και με τους πιο αυστηρούς ελέγχους.   Η σχέση μας με τους πελάτες μας και την κυπριακή κοινωνία στο σύνολό της βασίζεται όλα αυτά τα χρόνια στον επαγγελματισμό, την ειλικρίνεια και την εμπιστοσύνη.

Έτσι συνεχίζουμε να δραστηριοποιούμαστε και σε αυτή τη δύσκολη για τον τόπο μας περίοδο. Αντιμετωπίζουμε οποιαδήποτε δεδομένα προκύψουν, με πλήρη αίσθηση ευθύνης και χωρίς συμβιβασμούς στα θέματα ποιότητας και ασφάλειας   Ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη και το ενδιαφέρον σας και ευχόμαστε η χώρα μας να ξεπεράσει σύντομα αυτή τη νέα δοκιμασία».

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close