ΔήμοςΗ Πόλη Μας

Βρέθηκε φόρμουλα για επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου και επιστροφή του Ν. Ομίλου Λακατάμιας

Βρέθηκε η “χρυσή τομή” μεταξύ του Δήμου Λακατάμιας και του Ναυτικού Ομίλου Λακατάμιας “Οδυσσέας” για λειτουργία του Δημοτικού κολυμβητηρίου Λακατάμιας, όταν το επιτρέψουν τα επιδημιολογικά δεδομένα, με τους αθλητές του Ν. Ομίλου να επιστρέφουν στη βάση τους.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, στις συζητήσεις που έγιναν τελευταία μεταξύ των δυο πλευρών, βρέθηκε η φόρμουλα επί τη βάσει της οποίας το κολυμβητήριο, μετά από δυο χρόνια όπου παρέμεινε κλειστό για τους δημότες, θα λειτουργήσει με διαχειριστή ουσιαστικά το Ναυτικό Όμιλο, υπό την εποπτεία όμως του Δήμου Λακατάμιας.

Η συμφωνία καθορίζει, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, ότι οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου θα χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις και την πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων του κολυμβητηρίου, ενώ την ίδια ώρα συμφωνήθηκε ότι κατά συγκεκριμένες ώρες το κοινό, όταν με τα διατάγματα της πολιτείας επαναλειτουργήσει το κολυμβητήριο, θα μπορεί να χρησιμοποιεί και διαδρόμους της μεγάλης πισίνας.

Η συμφωνία προνοεί τα καθήκοντα και υποχρεώσεις κάθε μέρους, όπως και τι γίνεται με την οικονομική πτυχή (χρήση κολυμβητηρίου, έξοδα συντήρηση – διαχείρισης, κ.α), ενώ ο Δήμος, Λακατάμιας θα αποφασίσει και θα καθορίσει τις τιμές για είσοδο και χρήση κρεβατιών και ομπρέλων από το κοινό.

Με τον τρόπο αυτό, κι εφόσον όλα πάνε καλά με την πανδημία του κορωνοϊού, κι ανοίξουν και για το κοινό τα κολυμβητήρια (προς το παρόν είναι ανοικτά μόνο για προπονήσεις αθλητών), τότε το Δημοτικό κολυμβητήριο Λακατάμιας θα λειτουργήσει ξανά μετά από δυο καλοκαίρια όπου παρέμεινε κλειστό για διάφορους λόγους. Θυμίζουμε ότι εδώ και ένα χρόνο περίπου ο Ναυτικός Όμιλος έφυγε από το κολυμβητήριο και βρήκε προσωρινή στέγη σε άλλο κολυμβητήριο, εξαιτίας διαφορών που προέκυψαν με το Δήμο. Τώρα, οι αθλητές επιστρέφουν στη βάση τους κι αυτό μόνο ως θετική εξέλιξη μπορεί να χαρακτηριστεί.

Related Articles

Back to top button
Close