Επιστολές

Για τη συλλογή κλαδεμάτων σε σακούλες

Η Γεωργία Μ. έγραψε επιστολή η οποία δημοσιεύθηκε στον «Φιλελεύθερο» και αφορά την περισυλλογή από το Δήμο Λακατάμιας κλαδεμάτων σε σακούλες. Η δημότης μας διερωτάται αν το πρόγραμμα αυτό συνεχίζει να εφαρμόζεται. Πιο κάτω η επιστολή της

«Eίμαι κάτοικος Λακατάμιας και ένας από τους πολλούς δημότες που δεν διαθέτουν κατάλληλο αυτοκίνητο για να μεταφέρουν τα κλαδεύματά τους στο «πράσινο σημείο». Πριν από τη λειτουργία του «πράσινου σημείου», μπορούσαμε ως δημότες να αγοράσουμε ειδικές σακούλες από το δημαρχείο, μέσα στις οποίο τοποθετούσαμε τα κλαδεύματα και έρχονταν και τις παραλάμβαναν. Διερωτώμαι εάν αυτή η υπηρεσία εξακολουθεί να προσφέρεται στους δημότες Λακατάμιας ή εάν έχει καταργηθεί με τη λειτουργία του «πράσινου σημείου».

Γεωργία Μ.

Στο δημοσίευμα της εφημερίδας δίνεται απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα από τη Δήμαρχο Λακατάμιας Φωτούλα Χατζήπαπα, η οποία ανέφερε στην εφημερίδα ότι «το πρόγραμμα με την προπληρωμένη σακούλα λειτουργεί και ο Δήμος Λακατάμιας προσπαθεί με νύχια και με δόντια για να το κρατήσει σε λειτουργία».  Όπως είπε , μερικές φορές δεν μαζεύονται οι σακούλες με τα κλαδεύματα τις προκαθορισμένες μέρες, όμως το Δημαρχείο καταβάλλει προσπάθειες για επίλυση του συγκεκριμένου προβλήματος.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close