ΚοινωνικάΤοπικά Νέα

Για το 2021 παίρνει παράταση η λειτουργία McDonald’s στην Ανθούπολη

Η επιδημία του κορωνοϊού και η επίδραση της σε όλο το φάσμα της κοινωνικοοικονομικής δραστηριότητας οδηγεί σε παράταση για μερικούς μήνες της έναρξης λειτουργίας εστιατορίου McDonald’s στην Ανθούπολη, στο χώρο την πρώην υπεραγοράς Ορφανίδη επί της λεωφόρου Αγίου Γεωργίου.

Όπως ανέφερε στην  ιστοσελίδα μας ο κ. Ρένος Ανδρέου, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας η Family Restaurants Andreou Co Ltd., αναμένουν την Πολεοδομική άδεια να εκδοθεί ώστε να αρχίσουν οι εργασίες. Θυμίζουμε ότι η απόφαση της εταιρείας είναι να κατεδαφιστεί το υφιστάμενο κτήριο και να ανεγερθεί το νέο εστιατόριο με τις προδιαγραφές που κτίστηκαν άλλα καταστήματα McDonald’s.

Έτσι, ενώ η αρχική εκτίμηση ήταν πως το νέο εστιατόριο θα λειτουργούσε εντός του 2020, με το  lockdown που υπήρξε για αρκετό διάστημα λόγω κορωνοϊού το οποίο επηρέασε τα πάντα, η λειτουργία του εστιατορίου στην Ανθούπολη, σύμφωνα με όσα μας είπε ο κ. Ανδρέου, προγραμματίζεται για τους πρώτους μήνες του 2021. Προς το παρόν η εταιρεία βρίσκεται στο στάδιο αναμονής της έγκρισης Πολεοδομικής άδειας.

Στο πρώην κατάστημα Ορφανίδη τώρα υπάρχει επαγγελματικός εξοπλισμός καταστημάτων επαγγελματικής εστίασης -καινούργιος και μεταχειρισμένος- από εταιρεία η οποία συνεργάζεται με την εταιρία Family Restaurants Andreou Co Ltd.

Στο μεταξύ, η εταιρεία Family Restaurants Andreou Co Ltd θα λειτουργήσει εστιατόριο και στο εκπτωτικό χωριό το οποίο ανεγείρεται στην περιοχή της Κοκκινοτριμιθιάς.

**Συνέντευξη με τον Γενικό Διευθυντή της εταιρείας Family Restaurants Andreou Co Ltd κ. Ρένο Ανδρέου θα έχουμε αύριο.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close