Top NewsΠαρουσιάσειςΥπηρεσίες

Γιώργος Μαυρουδής: Εξυπηρέτηση στην AMG Mavroudis Tyres με ανθρώπινο πρόσωπο

Η εταιρεία Amg Mavroudis Tyres Ltd κάνει έντονη την παρουσία της στη  Λακατάμια αλλά και στις γύρω περιοχές. Η πετυχημένη αυτή οικογενειακή επιχείρηση διατηρεί τρία  καταστήματα πώλησης/επιδιόρθωσης ελαστικών-το ένα στη Λακατάμια-Ανθούπολη και τα άλλα δυο σε Παλιομέτοχο και Ψημολόφου-και με την άψογη εξυπηρέτηση, την ποιότητα και το ανθρώπινο πρόσωπο κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού. Σύνθημα της  εταιρείας «πάντα δίπλα στον πελάτη».

Μιλήσαμε με τον Γιώργο Μαυρουδή, εκ των ιδιοκτητών της επιχείρησης, ο οποίος αναφέρθηκε στο ιστορικό της ίδρυσης της, στην ανάπτυξη της, στην πετυχημένη συνταγή που ακολουθούν, ενώ δίνει και χρήσιμες συμβουλές στους οδηγούς για το τι πρέπει να προσέχουν τώρα το Χειμώνα όσον αφορά τα ελαστικά των αυτοκινήτων τους.

-Πότε και πώς ιδρύθηκε η εταιρεία;

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2011 από τον Αντρέα Μαυρουδή, (πατέρας μας) ο οποίος ξεκίνησε σαν εφαρμοστής ελαστικών το 1985. Σήμερα, μετά από 36 χρόνια στον τομέα των ελαστικών τα ηνία αναλάβαμε εμείς τα παιδιά του, Γιώργος, Αντρέας και Δάκης και έτσι έχουμε δημιουργήσει τρία συνεργεία ελαστικών στις περιοχές Παλαιομετόχου, Λακατάμιας και Ψημολόφου.

Με την πολύχρονη εμπειρία μας και σε συνεργασία με όλες τις επώνυμες μάρκες ελαστικών, υποσχόμαστε ασφάλεια, αξιοπιστία, ποιότητα και εξυπηρέτηση στις καλύτερες τιμές.

Το συνεργείο στη Ψημολόφου βρίσκεται σε κεντρική οδό και συγκεκριμένα στη Γρηγόρη Αυξεντίου 23Β. Τηλέφωνο: 22777595

Στη Λακατάμια και συγκεκριμένα στην περιοχή Ανθούπολης βρίσκεται στην οδό Αγίου Γεωργίου 69, Τηλέφωνο: 22252207.

Αυτό στο Παλιομέτοχο βρίσκεται στην οδό 25ης Μαρτίου 62 , τηλέφωνο: 22832142

Το κατάστημα στη Ψημολόφου
Στη Ανθούπολη, στη συμβολή της λεωφόρου Αγίου Γεωργίου με την οδό Ελευθερίας.

-Ποιες υπηρεσίες προσφέρετε;

Η κύρια απασχόληση μας είναι οι πωλήσεις και επιδιορθώσεις ελαστικών, όπως επίσης και η ευθυγράμμιση (μέτρημα) τιμονιού. Σαν μια έξτρα υπηρεσία τοποθετούμε και αέριο του aircondition, χωρίς να επιδιορθώνουμε.

-Τα καταστήματα σας προσφέρουν τις ίδιες υπηρεσίες ή υπάρχει κάτι ξεχωριστό σε κάποιο.

Προσφέρουμε ακριβώς τις ίδιες υπηρεσίες σε όλα τα καταστήματα, με τη μόνη διαφορά ότι δεν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε στην Ανθούπολη τα φορτηγά κι αυτό λόγω χώρου αλλά και μηχανημάτων εξοπλισμού. Στα άλλα δυο καταστήματα εξυπηρετούμε και φορτηγά.

Διαπιστώνουνε ότι πάτε αρκετά καλά στον τομέα σας αν κρίνουμε από την πολυπληθή πελατεία σας. Υπάρχει κάποια συνταγή που εφαρμόζετε;

Η συνταγή που ακολουθούμε πάντα ήταν αυτό που μας έλεγε ο πατέρας μου, ότι δηλαδή τον άλλο πρέπει να τον κοιτάξεις πρώτα-πρώτα σαν άνθρωπο, να γίνεσαι φίλος μαζί του και μετά να τον βλέπεις σαν πελάτη. Να τον εξυπηρετείς όσο πιο καλά γίνεται, γιατί σήμερα ο κόσμος θέλει πολύ καλή εξυπηρέτηση, πολύ καλή τιμή και βέβαια ποιότητα.

-Οι τιμές σας τώρα. Υπάρχουν επιλογές;

Βέβαια, όπως σε όλα τα άλλα προϊόντα έτσι και στα ελαστικά, υπάρχουν διάφορες επιλογές με τις ανάλογες τιμές. Ο κόσμος μπορεί να επιλέξει ένα φθηνό ελαστικό, το οποίο εννοείται ότι  πληροί όλες τις προδιαγραφές που απαιτούνται και φυσικά υπάρχουν και τα επώνυμα ελαστικά  των οποίων η τιμή σίγουρα είναι πιο υψηλή. Αυτά ως συνήθως τα ζητούν οι απαιτητικοί οδηγοί ή αυτοί που εκ της φύσεως της δουλειάς τους βρίσκονται συνεχώς σε κίνηση.

Όμως και στις δυο περιπτώσεις, είτε το ελαστικό είναι φθηνό είτε ακριβό, εμείς πάντα προσφέρουμε επιλογές ποιότητας που παρέχουν την κατάλληλη ασφάλεια στο δρόμο. Γι αυτό συνεργαζόμαστε με μάρκες ελαστικών, γνωστές στο ευρύ κοινό που προσφέρουν ποιότητα και αξιοπιστία.

Πόσα άτομα εργάζονται στα τρία καταστήματα;

Συνολικά, μαζί με τους ιδιοκτήτες της εταιρείας, είμαστε 10 άτομα. Δηλαδή εργοδοτούμε επτά άτομα.

Ο Γιώργος Μαυρουδής (δεξιά) με τον Χρίστο Δημητρίου στο κατάστημα στη Ψημολόφου.

-Τα λάστιχα είναι ο κύριος όγκος της δουλειάς σας. Θα λέγατε ότι ο Κύπριος οδηγός αντιλαμβάνεται τη σημασία τους στο αυτοκίνητο;

Θα έλεγα ότι κάποιοι το αντιλαμβάνονται, κάποιοι άλλοι όχι. Αυτό που συνήθιζα να ακούω από τον πατέρα μου αλλά και από άλλους επαγγελματίες συναδέλφους του είναι ότι το ελαστικό είναι το μοναδικό εξάρτημα του αυτοκινήτου που έχει επαφή με το δρόμο. Από τότε μου έχει μείνει στο μυαλό αυτό που έλεγε ο πατέρας μου κι εκεί είχα καταλάβει τη σημασία του ελαστικού στα αυτοκίνητα και την ασφάλεια που παρέχει στο δρόμο. Τότε αν λάβουμε υπόψη τις συμβουλές των παλιών που τις έλεγαν στα παλιά χρόνια όταν υπήρχαν μόνο επώνυμα ελαστικά, τότε θεωρώ πως όλοι μας σαν οδηγοί πρέπει να καταλάβουμε πόσο μεγάλη σημασία έχουν τα ελαστικά για ένα αυτοκίνητο.

Αυτό προσπαθούμε να το μεταφέρουμε με τη δική μας εμπειρία και κάποιοι το αντιλαμβάνονται, κάποιοι όχι.

-Τώρα το Χειμώνα, με τις βροχές, το κρύο και τα χιόνια τι συστήνετε στον κόσμο να προσέχει στο αυτοκίνητο του όσον αφορά τα ελαστικά;

Καταρχήν είτε Χειμώνας είναι είτε καλοκαίρι, τα ελαστικά μας πρέπει να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και πάντα ξεκινώντας από τα πισινά ελαστικά στα οποία πρέπει να δίνουμε περισσότερη σημασία το Χειμώνα. Σαν μια συμβουλή που συνήθως δίνουμε στους πελάτες μας είναι να ελέγχουν τον αέρα στα ελαστικά τους όσον πιο τακτικά γίνεται, το λιγότερο μια φορά το μήνα και να επισκέπτονται το συνεργείο που τους εξυπηρετεί όταν νιώσουν ότι το ελαστικό τους έχει αρχίσει να φθείρεται. Ο ειδικός στον τομέα των ελαστικών σίγουρα θα τους δώσει τις κατάλληλες συμβουλές.

Το κατάστημα στο Παλιομέτοχο.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close