ΔήμοςΗ Πόλη Μας

Γιώργος Χριστοφόρου: Μόνο η Δημοτική ομάδα του ΔΗΚΟ κατέθεσε πρόταση για τις συγχωνεύσεις

Σε σχέση με την ανακοίνωση τα Δημοτικής ομάδας του ΔΗ.ΣΥ στο Δήμο Λακατάμιας η οποία λέει ότι υιοθετεί πλήρως την εισήγηση του Υπουργείου Εσωτερικών  για συγχώνευση με το Τσέρι και το Συνοικισμό Ανθούπολης, το μέλος του Συμβουλίου Γιώργος  Χριστοφόρου από τη Δημοτική ομάδα του ΔΗΚΟ θέλησε να τοποθετηθεί με δήλωση του στην ιστοσελίδα μας για αποκατάσταση της πραγματικότητας, όπως μας ανέφερε.

Συγκεκριμένα:

Ο Γιώργος Χρτιστοφόρου, Δημοτικός Σύμβουλος του ΔΗΚΟ.

Πριν την τελευταία συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου τον Νοέμβριο, και πριν την πρόσφατη απόφαση της κυβέρνησης,  μας είπε ο κ. Χριστοφόρου, η Δήμαρχος Λακατάμιας με  e-mail κάλεσε όλες τις Δημοτικές ομάδες όπως στην επικείμενη συνεδρία του Συμβουλίου καταθέσουν γραπτώς τις θέσεις τους για το θέμα των συγχωνεύσεων των Δήμων.

Η μόνη Δημοτική ομάδα που κατέθεσε γραπτή θέση, ήταν αυτή του ΔΗΚΟ, πρόσθεσε ο Δημοτικός Σύμβουλος, καταγράφοντας και τα υπέρ της πρότασης που έλεγε ότι πρέπει η Λακατάμια να συγχωνευθεί με το Τσέρι και το Συνοικισμό Ανθούπολης, όπως δηλαδή είναι και η απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών. Ανάμεσα στους λόγους που παραθέσαμε, είπε, είναι πως η Λακατάμα είναι ο 3ος σε έκταση Δήμος, ο 5ος σε πληθυσμό και ραγδαία αναπτυσσόμενος. Γι΄ αυτό πρέπει να μην αφομοιωθεί με ένα άλλο πιο μεγάλο Δήμο.

«Δεν μπορούν να έρχονται κάποιοι μετά και να λένε ότι συμφωνούν με την κυβερνητική πρόταση, τη στιγμή που στη συνεδρία δεν είχαν καταθέσει πρόταση», επεσήμανε ο κ. Χριστοφόρου. «Κι αυτό είναι γραμμένο στα πρακτικά. Αυτό προς αποκατάσταση της αλήθειας», κατέληξε.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close