ΕιδήσειςΚύπρος

Γραπτές μαρτυρίες και Red Button οδήγησαν σε συλλήψεις

Η Αστυνομία εξασφάλισε γραπτή μαρτυρία από παράγοντα και ποδοσφαιριστή του Οθέλλου την περασμένη Κυριακή, μια μέρα δηλαδή μετά τον επίμαχο αγώνα Οθέλλος-Αγία Νάπα (0-1) και στη συνέχεια έλαβε γνώση για τις ανώνυμες καταγγελίες μέσω του  Red Button που εφαρμόζει ο ΠΑΣΠ.

Αυτές οι καταγγελίες ήλθαν ως ενισχυτική μαρτυρία και έτσι η Αστυνομία προχώρησε στην εξασφάλιση ενταλμάτων σύλληψης για τους Δημήτρη Μασιά και Ανδρέα Κωνσταντίνου.

Τα δυο πρόσωπα οδηγούνται σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για εξασφάλιση διατάγματος κράτησης. Πάντως, κατά τη διάρκεια των ανακρίσεων το βράδυ οι δυο ύποπτοι αρνήθηκαν τη διάπραξη των αδικημάτων.

Θυμίζουμε ότι οι δύο συνελήφθηκαν για αδικήματα που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσίας για καταδολίευση και αδικημάτων κατά παράβαση του Νόμου περί καταπολέμησης της Χειραγώγησης Αθλητικών Γεγονότων και του Νόμου περί Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού.

Αναφέρουμε ότι  ο Ανδρέας Κωνσταντίνου ήταν το πρόσωπο το οποίο είχε γίνει στόχος βομβιστική επίθεσης στο αυτοκίνητο του στις 17 του περασμένου Γενάρη και ήταν η ιατία που οδήγησε σε αποχή των διαιτητών

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close