Κόσμος

Γυναίκα για πλάκα έβηξε και ακούμπησε σε όλα τα ράφια σούπερ-μάρκετ (δεν φαντάζεστε τι ακολούθησε)

Μια ανόητη φάρσα που σκάρωσε με τους φίλους της, μια γυναίκα έκανε πολλούς πελάτες να χάσουν το χρώμα τους που την έβλεπαν αλλά και το σούπερ μάρκετ να αναγκαστεί να αποσύρει από τα ράφια και να πετάξει προιόντα αξίας 35.000 ευρώ. 
Το περιστατικό συνέβη στην Πενσιλβάνια μια γυναίκα μπήκε στο σούπερ μάρκετ, πήγε πάνω από τα φαγώσιμα και τα ψυγεία των κρεάτων και άρχισε να βηχει επιδεικτικά επάνω τους αλλά και να πιάνει τα προιόντα. 

Ο εφιάλτης του κορωνοϊού αμέσως πήρε σάρκα και οστά για τον κόσμο που ήταν στους διαδρόμους και ψώνιζε. Όλοι έτρεχαν να φύγουν δίπλα από τη γυναίκα που έβηχε και ακουμπούσε τα προιόντα. 
Από την πλευρά του η διεύθυνση του σούπερ μάρκετ αναγκάστηκε να πετάξει όλα τα προιόντα σε μια εποχή που ο κάθε άνθρωπος ψωνίζει για το σπίτι του. Μετά έφερε ειδικό συνεργείο καθαρισμού και απολύμανε τα ράφια. 
Από τις κάμερες ασφαλείας το πρόσωπο της γυναίκας ταυτοποιήθηκε. Πρόκειται για μια γυναίκα γνωστή στις αρχές η οποία και κατά το παρελθόν έχει δημιουργήσει προβλήματα σε κόσμο. 

ΠΗΓΗ: topontiki.gr

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close