ΕιδήσειςΚύπρος

Δεν παραδέχθηκε ενοχή για ανθρωποκτονία της αδελφής του ο 23χρονος

Δεν παραδέχθηκε ενοχή, ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου, ο 23χρονος, ο οποίος κατηγορείται για την ανθρωποκτονία της αδελφής του ηλικίας 21 ετών, που διαπράχθηκε στις 5 Μαϊου 2020 στο σπίτι τους σε κοινότητα της επαρχίας Λάρνακας.
 
Συγκεκριμένα ο 23χρονος απάντησε αρνητικά στις κατηγορίες ότι στις 5 Μαΐου επέφερε τον θάνατο στην αδελφή του, η οποία βρισκόταν στο δεύτερο μήνα της κύησης, με παράνομη πράξη, δηλαδή την πυροβόλησε στο κεφάλι με το στρατιωτικό του τυφέκιο, τραυματίζοντάς την θανάσιμα και ότι έκλεψε οκτώ σφαίρες  διαμετρήματος 7.62 χιλιοστών κινέζικης κατασκευής και προέλευσης, ιδιοκτησία της Εθνικής Φρουράς.

Ο νεαρός απάντησε θετικά στην κατηγορία ότι εσκεμμένα και παράνομα προξένησε ζημιά στο αυτοκίνητο της αδελφής του, καταστρέφοντας τα δύο μπροστινά φρένα πέδησης, τα οποία έκοψε με μαχαίρι.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 23χρονου ανέφερε στο Κακουργιοδικείο ότι δεν έχει παραλάβει ακόμα όλο το μαρτυρικό υλικό, με τον  εκπρόσωπο της Κατηγορούσας Αρχής να απαντά πως εντός της επόμενης εβδομάδας θα παραδοθεί όλο το μαρτυρικό υλικό.

Ο Πρόεδρος του Κακουργιοδικείου Νικόλαος Σάνδης όρισε την 30η Ιουνίου ως ημερομηνία για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας, ενώ μέχρι τότε ο 23χρονος θα παραμείνει υπό κράτηση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close