Υγεία

Δευτέρα-Τρίτη επαναπρογραμματισμός ραντεβού για εμβολιασμό με AstraZeneca

Δευτέρα και Τρίτη ανοίγει η Πύλη Εμβολιασμού για επαναπρογραμματισμό των ραντεβού για εμβολιασμό με το εμβόλιο της AstraZeneca που είχαν αναβληθεί στις 16-18 Μαρτίου, ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ύστερα από την επιστημονική γνωμοδότηση από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων και τη σύσταση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας την προηγούμενη εβδομάδα σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του εμβολίου της AstraZeneca, το Υπουργείο Υγείας συνεχίζει, στη βάση του προγραμματισμού, την υλοποίηση του Εθνικού Πλάνου Εμβολιασμού κατά της COVID-19.

Στο πλαίσιο αυτό, η Πύλη Εμβολιασμού θα ανοίξει από τη Δευτέρα, 22 Μαρτίου, στις 8 το πρωί, μέχρι και την Τρίτη, 23 Μαρτίου, στις 7 το βράδυ αποκλειστικά για τον επαναπρογραμματισμό των ραντεβού για εμβολιασμό με το εμβόλιο της AstraZeneca που είχαν αναβληθεί στις  στις 16, 17 και 18 Μαρτίου.

Με δεδομένο ότι η εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού χωρίς καθυστέρηση, θα επιτρέψει στη χώρα μας να επιστρέψει στην κανονικότητα το συντομότερο, καλούνται όλοι οι πολίτες να συμβάλουν στην εθνική προσπάθεια, επιλέγοντας τον εμβολιασμό ως το όπλο για να προστατεύσουμε και να σώσουμε τη ζωή μας από την πανδημία.

Related Articles

Back to top button
Close