ΕιδήσειςΚύπρος

Δεύτερος Κύπριος νεκρός στη Ν.Υόρκη, (πάνω από 10.000 οι θάνατοι)

Ισχυροποιούνται οι ενδείξεις ότι στη Νέα Υόρκη η πανδημία του κορωνοϊού σταθεροποιείται και από την επόμενη εβδομάδα ίσως αρχίσουν τα πράγματα να γίνονται καλύτερα. Ο συνολικός αριθμός των θανάτων στην πολιτεία ξεπέρασε τους 10.000 (από τις 22.850 σε όλη την Αμερική, όπου τα κρούσματα έφτασαν τις 564 χιλιάδες), όμως για τρίτη συνεχή μέρα ο αριθμός των νέων θανάτων κινείται πτωτικά.

Την Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών 671 άτομα έχασαν τη ζωή τους, αλλά, όπως είπε ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, Άντριου Κουόμο, τα χειρότερα πέρασαν, υπό την προϋπόθεση ότι θα συνεχίσουμε να συμπεριφερόμαστε έξυπνα και απ’ ό,τι φαίνεται η πολιτεία ελέγχει τη διάδοση.

«Αν μείνετε σπίτι και λάβετε τα μέτρα σας η οικογένειά σας δεν θα προσβληθεί. Μπορούμε να ελέγξουμε την πανδημία», είπε.

Δυστυχώς, ακόμη ένας Κύπριος της Αμερικής έχασε τη ζωή του από τον κορωνοϊό. Πρόκειται για τον 68χρονο Πέτρο Αντωνίου, εστιάτορα από τη Νέα Ιερσέη, που έχασε τη ζωή του την Παρασκευή 10 Απριλίου.  Ο Πέτρος Αντωνίου γεννήθηκε στις 29 Μαΐου 1952 στο Αυγόρου και μετανάστευσε στις ΗΠΑ το 1967. Καταλείπει σύζυγο, τρία παιδιά και εγγόνια.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close