ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕιδήσεις

Δεύτερο συνεργείο Άμεσης Παρέμβασης για το Δήμο Λεμεσού

Με ένα ακόμη μηχανοκίνητο συνεργείο Άμεσης Παρέμβασης ενισχύεται ο Δήμος Λεμεσού, στο πλαίσιο της προσπάθειας που ξεκίνησε πριν από δυο σχεδόν χρόνια, για άμεση εξυπηρέτηση των δημοτών σε διάφορα καθημερινά προβλήματα.
 
Παρουσιάζοντας σήμερα το δεύτερο συνεργείο, ο Δήμαρχος Νίκος Νικολαΐδης, ανέφερε ότι «με δυο πλέον συνεργεία Άμεσης Παρέμβασης, μπαίνουμε σε μια νέα εποχή και νέα αντίληψη εξυπηρέτησης του δημότη» και κάλεσε τους δημότες να ενημερώνουν σχετικά τις δημοτικές Αρχές, είτε μέσω της τηλεφωνικής γραμμής 77777788, είτε μέσω της εφαρμογής στα κινητά τηλέφωνα «Δημότης Λεμεσού».
 
Ο Δήμος Λεμεσού προσβλέπει ότι, με την ενίσχυση της υπηρεσίας, θα μπορεί να ανταποκριθεί ακόμη καλύτερα στα δεκάδες αιτήματα που λαμβάνονται καθημερινά από τους δημότες, για αντιμετώπιση μικρών ή μεγαλύτερων ζητημάτων.
 
Συγκεκριμένα, όπως είπε ο κ. Νικολαϊδης, τα συνεργεία διαχειρίζονται ζητήματα όπως, περισυλλογή ψόφιων γάτων, σκύλων και άλλων ζώων ή πτηνών, περισυλλογή αδέσποτων σκύλων, απομάκρυνση υλικών και αντικειμένων από το οδόστρωμα και καθαρισμός, αφαίρεση πανό και αφισών από κολώνες οδικού φωτισμού, φώτων τροχαίας, εξέταση παραπόνων που αφορούν διοχέτευση ακάθαρτων νερών στους δρόμους, επιδιόρθωση επικίνδυνων λακκούβων σε οδοστρώματα και πεζοδρόμια και απομάκρυνση πεσμένων κορμών και κλάδων που παρεμποδίζουν την διακίνηση  των πεζών και την κυκλοφορία των οχημάτων.
 
Η υπηρεσία λειτουργεί κατά τη διάρκεια των εργάσιμων ωρών της δημοτικής μηχανής και είναι σε επιφυλακή τις υπόλοιπες μη εργάσιμες ώρες και τις αργίες, επί 24ώρου βάσεως.
 
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
 

Related Articles

Back to top button
Close