Ατζέντα

Διαδικτυακή συναυλία «Κανένας μόνος του…»

Συναυλία με τίτλο « Οι τρεις Μάνοι» δίνεται την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021, 21:00 σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας. Πρόκειται για ένα μοναδικό αφιέρωμα στους τρεις δημιουργούς Μάνο Λοḯζο, Μάνο Ελευθερίου και Μάνο Ξυδού.

Με συνδετικό κρίκο τον Λοḯζο, παντρέψαμε τον Ελευθερίου που κατά κύριο λόγο υπηρέτησε το ελαφρό λαϊκό τραγούδι με τον Μάνο Ξυδού που έδωσε σπουδαία δείγματα στο ροκ.

Το πρόγραμμα αποτελείται από τραγούδια που συναντούμε στην κάθε μας μέρα και που μας συντροφεύουν στην ψυχαγωγία και στη διασκέδαση μας. «Ο Άμλετ της σελήνης», «Του κάτω κόσμου τα πουλιά», «Δεν θα ξαναγαπήσω», «Αχ χελιδόνι μου», «Τζαμάικα», «Μαλαματένια λόγια», «Λένε για μένα», είναι ένα δείγμα από τα τραγούδια που θα ακουστούν στην παράσταση.

Οι έξι ερμηνευτές, Κούλης Θεοδώρου, Μαρία Θεοδότου, Νικόλας Φιλήτας, Δημήτρης Μεσημέρης, Φρειδερίκη Τομπάζου και Σάββας Λαγού καταθέτουν την ψυχή τους για να μας μεταφέρουν σ’ αυτό το μοναδικό ταξίδι μελωδιών και στίχων. Τους ερμηνευτές θα συνοδεύσει πενταμελής ορχήστρα.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close