ΔήμοςΗ Πόλη Μας

Διακοπή παροχής νερού την Κυριακή 17 Μαΐου, λόγω βλάβης σε κεντρικό αγωγό

Ο Δήμος Λακατάμιας πληροφορεί το κοινό ότι την Κυριακή 17 Μαΐου 2020, ενδέχεται να υπάρχει διακοπή στην παροχή νερού στις πιο κάτω περιοχές, λόγω εργασιών επιδιόρθωσης βλάβης που εντοπίστηκε σε κεντρικό αγωγό.

Περιοχές: Αγ. Μάμα, Πυροσβεστικής, γηπέδου ΠΑΑΕΚ, γηπέδου Θ.Ο.Ι, Χαραλαμπίδη, Δημαρχείου, Γ’ Δημοτικού Λακατάμιας, Λυκείου Αγ. Γεωργίου Λακατάμιας, Ανθούπολης (πλησίον Πεδιαίου), Γυμνασίου Αρχαγγέλου, Κουλλουράτου, περιοχή οικήματος Α.Ο.Λ Λακατάμιας.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις 6:00 π.μ. και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 6:00 μ.μ. “Ο Δήμος θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη μικρότερη δυνατή ταλαιπωρία του κοινού. Ευχαριστούμε για την κατανόηση” αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Δήμος.

Επίσης, στην ανακοίνωση προστίθετεαι: “Ενημερώνουμε επίσης ότι η σημερινή διακοπή νερού που παρατηρείται στην περιοχή Αρχαγγέλου οφείλεται σε βλάβη του κεντρικού παροχευτικού αγωγού του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας. Σύμφωνα με την ανακοίνωσή του ΣΥΛ, η βλάβη αναμένεται να επιδιορθωθεί μέχρι τις 6:00 μ.μ.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close