ΔήμοςΗ Πόλη Μας

Διαρροή λυμάτων στον Άγιο Μάμα-Άμεσες ενέργειες για επίλυση του προβλήματος

Με γραπτή ανακοίνωση της η Δήμαρχος Λακατάμιας Δρ.Φωτούλα Χατζήπαπα πληροφορεί τους δημότες ότι προέκυψε διαρροή λυμάτων από το αντλιοστάσιο του Συμβουλίου Αποχετεύσεως Λευκωσίας στον Άγιο Μάμα και έγιναν ενέργειες προς το ΣΑΛ για αποκατάσταση του προβλήματος. Ήδη, όπως σημειώνει, το ΣΑΛ επιλαμβάνεται του θέματος για επίλυση του προβλήματος.

Αναλυτικά η δήλωση-ανακοίνωση της Δημάρχου:

“Ενημερώνουμε τους Δημότες μας ότι, μόλις ενημερωθήκαμε για το πρόβλημα που προέκυψε με τη διαρροή λυμάτων από το αντλιοστάσιο του ΣΑΛ  στον Άγιο Μάμα και αφού επιβεβαιώθηκε με επί τόπου επίσκεψη της Υπηρεσίας του Δήμου, προβήκαμε σε όλα τα απαραίτητα διαβήματα προς τους υπευθύνους του ΣΑΛ, για άμεση επίλυση του προβλήματος. Έχουμε επίσης ενημερώσει το Τμήμα Περιβάλλοντος, του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος.

Το ΣΑΛ προβαίνει αυτή τη στιγμή στην επίλυση του προβλήματος.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Συμβουλίου του ΣΑΛ, Δήμαρχο Λευκωσίας κ. Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη, τον Δημοτικό Σύμβουλο Λακατάμιας και μέλος του ΣΑΛ κ. Δημήτρη Δημητρίου και την Υπηρεσία του Δήμου, για τις άμεσες ενέργειές τους προς επίλυση του προβλήματος”>

Δρ Φωτούλα Χατζήπαπα

Δήμαρχος Λακατάμιας

*Φώτο αρχείου

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close