ΕιδήσειςΚύπρος

Δυο πρόσωπα καταζητεί η Αστυνομία (φώτος)

Δυο πρόσωπα, έναν Κύπριο κι ένα Ρουμάνο καταζητεί η Αστυνομία, τον πρώτο για απόσπαση αγαθών με ψευδείς παραστάσεις και το δεύτερο για ληστεία. Αναλυτικά:

Ο ΚΥΠΡΙΟΣ

Η Αστυνομία καταζητεί τον Κυριάκο Κυριάκου, 47 χρόνων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόσπασης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις, αδίκημα που φέρεται να διαπράχθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου, 2020, στην Λάρνακα.

Τα στοιχεία και φωτογραφία του 47χρονου υπόπτου, δίνονται στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας, στον τηλεφωνικό αριθμό 24-804060 ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΟΣ

Τα στοιχεία και φωτογραφίες υπόπτου, ο οποίος καταζητείται σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, απειλής και παράνομης εισόδου σε περιουσία, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Serbanica Gabriel Nicusor, 32 χρόνων, από τη Ρουμανία, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου, στον τηλεφωνικό αριθμό 26-806021 ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Τα αδικήματα φέρεται να διαπράχθηκαν στις 26 και 27 Νοεμβρίου, 2020, στην Πάφο. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close