ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕιδήσεις

Δωρεάν διάθεση στους ανθρώπους του πολιτισμού του Δημοτικού Θεάτρου Στροβόλου

Ο Δήμος Στροβόλου σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι θέτει το Δημοτικό του Θέατρο χωρίς χρέωση στη διάθεση των ανθρώπων του Πολιτισμού, για την πραγματοποίηση προβών/δοκιμών, για την περίοδο από 8-27 Φεβρουαρίου 2021.
 
Το πρόγραμμα έχει ως στόχο να δώσει ώθηση και να στηρίξει τα μουσικά και θεατρικά σχήματα αποτελούμενα από 3 μέχρι 12 άτομα, προκειμένου να μπορούν να προετοιμαστούν για την επαναδραστηριοποίησή τους, προστίθεται.   
 
Την εν λόγω περίοδο, το κάθε σχήμα θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου για δύο ημέρες, συνεχόμενες ή μη, από Δευτέρα μέχρι Σάββατο και ώρες 8:00-19:00, αναφέρει ο Δήμος Στροβόλου στην ανακοίνωση του. 
 
Διευκρινίζεται ότι, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν σχετικό έντυπο που μπορούν να προμηθευτούν από την ιστοσελίδα του Δήμου και να το αποστείλουν στη διεύθυνση theatro@strovolos.org.cy. Επίσης, όλοι οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες των σχημάτων που θα εγκριθούν, κατά την είσοδό τους στο Δημοτικό Θέατρο θα πρέπει να παρουσιάσουν τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), το οποίο θα πρέπει να έχει διενεργηθεί μέχρι 48 ώρες προηγουμένως.  
 
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Τομέα Γραμμάτων και Τεχνών του Δήμου, στα τηλ 22 470450 και 22 470341.

Related Articles

Back to top button
Close