ΕιδήσειςΚύπρος

Δύο ένοπλες ληστείες σε αρτοποιεία στην Πάφο

Δύο υποθέσεις ένοπλης  ληστείας σε δύο αρτοποιεία διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 2π.μ. σήμερα, εισήλθε σε αρτοποιείο στην Κάτω Πάφο, άγνωστος άνδρας ο οποίος προτάσσοντας μαχαίρι και μιλώντας σπαστά αγγλικά, ζήτησε από την υπάλληλο, τα χρήματα από το ταμείο. Αφού ο δράστης άρπαξε τα λεφτά από το ταμείο, τράπηκε σε φυγή πεζός.
          Σύμφωνα με την υπάλληλο του αρτοποιείου, ο δράστης ήταν ύψους 1.75μ. περίπου και κατά τη διάπραξη της ληστείας, φορούσε μαύρο παντελόνι, μαύρα παπούτσια και μαύρο φούτερ με κουκούλα, ενώ είχε το πρόσωπό του καλυμμένο με χειρουργική μάσκα.
          Λίγη ώρα αργότερα, γύρω στις 3.40π.μ., καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, δεύτερη υπόθεση ληστείας σε αρτοποιείο, αυτή τη φορά στη Χλώρακα.
          Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, άγνωστος άνδρας, η περιγραφή του οποίου ταιριάζει, με την περιγραφή του δράστη της πρώτης υπόθεσης, εισήλθε στο αρτοποιείο και αφού άνοιξε το ταμείο, άρχισε να παίρνει τα χρήματα από αυτό. Μόλις έγινε αντιληπτός από την υπάλληλο του αρτοποιείου, αυτός φέρεται να πρόταξε μαχαίρι εναντίον της, να άρπαξε τα χρήματα και να τράπηκε σε φυγή.
          Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close