ΕιδήσειςΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δώδεκα ξενοδοχεία σε λειτουργία στην Πάφο με επισκέπτες από Ρωσία και Ισραήλ

Δώδεκα ξενοδοχεία βρίσκονται σε λειτουργία αυτή την περίοδο στην επαρχία Πάφου, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Συνδέσμου Ξενοδόχων Πάφου, Ευριπίδη Λοϊζίδη, ο οποίος ανέφερε πως αυτά φιλοξενούν  Ρώσους και Ισραηλινούς τουρίστες. 

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Λοϊζίδης, αναφερόμενος στο νέο lockdown, είπε πως δεν θα πρέπει να βλέπουμε το «δέντρο», αναφερόμενος σε όσους σήμερα έχουν επηρεαστεί, αλλά το «δάσος», σημειώνοντας πως οι σκέψεις των ξενοδόχων στρέφονται στους επόμενους μήνες, Ιούνιο και Ιούλιο.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Συνδέσμου Ξενοδόχων Πάφου σημείωσε πως επί του παρόντος ο αριθμός των ξενοδοχείων που επαναλειτουργεί είναι χαμηλός, αλλά παρά το νέο καθολικό κλείσιμο στην Κύπρο οι επισκέπτες των δυο μεγάλων αγορών, της Ρωσίας και του Ισραήλ, συνέχισαν να έρχονται στην Κύπρο.

Ο κ. Λοϊζίδη ανέφερε πως οι ξενοδόχοι επιθυμούν όπως οι ξενοδοχοϋπάλληλοι ενταχθούν στο πρόγραμμα εμβολιασμού για την ασφάλεια τόσο την δική τους όσον και των επισκεπτών. Εκτίμησε πως με το άνοιγμα της πύλης για τα άτομα ηλικίας των 30 ετών η κατάσταση θα βελτιωθεί.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Related Articles

Back to top button
Close