ΕιδήσειςΚύπρος

Είχαν ευχή οι δυο νεαροί στο σοβαρό τροχαίο- Η Αστυνομία διερευνά τα αίτια

Κάποια ευχή είχαν οι δυο νεαροί που τραυματίστηκαν σοβαρά σε τροχαίο που έγινε την Κυριακή σε σημείο του αυτοκινητόδρομου μεταξύ της αερογέφυρας Αγίας Θέκλας και της αερογέφυρας ποταμού Λιοπετρίου, με κατεύθυνση προς Λάρνακα. Κι αυτό γιατί στην … τρελή πορεία του το αυτοκίνητο τους παρέσυρε πινακίδες και απέκοψε δέντρα…

Ο 24χρονος και ο 22χρονος νοσηλεύονται με πολλαπλά κατάγματα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το σαλούν αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 24χρονος, πλαγιολίσθησε και εξήλθε του δρόμου, στα αριστερά όπως ήταν η πορεία του, όπου προσέκρουσε σε μεταλλικό πάσσαλο σήμανσης του ορίου ταχύτητας, τον οποίο και απέκοψε. Συνεχίζοντας την πορεία του το αυτοκίνητο των δύο νεαρών προσέκρουσε σε δέντρα, τα οποία επίσης απέκοψε, ενώ ακολούθως προσέκρουσε στην περίφραξη του αυτοκινητοδρόμου διαπερνώντας την. Αφού το όχημα ανατράπηκε επανειλημμένα, διανύοντας απόσταση διακοσίων μέτρων περίπου, ακινητοποιήθηκε στο αριστερό χαντάκι του δρόμου.

Κατά τη διάρκεια της πορείας του, οι 24χρονος και 22χρονος εκτινάχθηκαν εκτός του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά, αφού όπως διαπιστώθηκε από τις ιατρικές εξετάσεις που έγιναν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου αυτοί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο, ο πρώτος υπέστη κατάγματα στο σώμα και ο δεύτερος υπέστη κατάγματα στο δεξί του πόδι και ισχύο. Οι δύο τους είναι εκτός κινδύνου, ωστόσο κρατούνται για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο ατύχημα διερευνά η Τροχαία Αμμοχώστου.

Εκ πρώτης όψης φαίνεται να διερευνάται η μεγάλη ταχύτητα που ανέπτυξε το όχημα.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close