ΚοινωνικάΤοπικά Νέα

Εισφορά της εταιρείας ExxonMobil /ΕSSO στο Πολυδύναμο Κέντρο Λακατάμιας

Χρηματική Εισφορά ύψους €1.250,00 προσέφερε η ExxonMobil / ΕSSO  Κύπρου στο Πολυδύναμο Κέντρο Λακατάμιας. Την επιταγή παρέδωσε στη Δήμαρχο Λακατάμιας και Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολυδύναμου Κέντρου Λακατάμιας,  Δρ Φωτούλα Χατζήπαπα,  ο  κ. Αντώνης Κωνσταντινίδης Διευθυντής Πωλήσεων της ExxonMobil / Esso Κύπρου, στην παρουσία του Αν. Δημοτικού Γραμματέα του Δήμου  κ. Πόλυ Πολυδωρίδη και του πρατηριούχου κ. Οδυσσέα Οδυσσέως.

Η εισφορά της εταιρείας ExxonMobil /ΕSSO  Κύπρου εμπίπτει στο πλαίσιο του Βραβείου Ασφαλείας που καθιέρωσε η εταιρεία τα τελευταία 16 χρόνια.  Σύμφωνα με το θεσμό αυτό Πρατηριούχοι και Συνεργάτες της εταιρείας  προτείνουν φιλανθρωπικά ιδρύματα τα οποία επωφελούνται των ποσών που εισφέρει η Εταιρεία εφόσον οι ίδιοι εργάζονται μέσα σε πλαίσια ασφάλειας.

Κατά τη παράδοση της επιταγής, η Δήμαρχος Λακατάμιας, αναφέρθηκε στα προγράμματα του Πολυδύναμου Κέντρου για τους ηλικιωμένους και τα παιδιά και στα προβλήματα που αντιμετώπισαν  λόγω κορωνόϊο και ευχαρίστησε εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολυδύναμου, στους εκπροσώπους της  εταιρείας που με την κίνηση τους αυτή ενισχύουν το πολύ σημαντικό  έργο που επιτελεί το Πολυδύναμο Κέντρο Λακατάμιας και τους διαβεβαίωσε ότι η εισφορά τους θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες των προγραμμάτων του Πολυδύναμου. Το Πολυδύναμο Κέντρο Λακατάμιας ιδρύθηκε το 1999, ως φορέας κοινωνικής αρωγής και πρόνοιας, με σκοπό να δημιουργήσει κοινωνικά προγράμματα

Related Articles

Back to top button
Close