Σπόρ

Ελεύθερος ο ποδοσφαιριστής-Ποιοι οι λόγοι

Ελεύθερος αφέθηκε χθες βράδυ 30χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής από την Αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων, που αφορούν δύο ποδοσφαιρικούς αγώνες με έντονη στοιχηματική δραστηριότητα.
 
Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, ο ποδοσφαιριστής ανακρίθηκε και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.
 
Σημείωσε ότι οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Υπενθυμίζουμε πως Κύπριος παίκτης της Καρμιώτισσας συνελήφθη μετά από αξιολόγηση των εκθέσεων της UEFA από τις Αρχές, σχετικά με τα παιχνίδια με ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα.

Στην εκπομπή του Σίγμα «Πρωτοσέλιδο» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Αντρέου, ο οποίος εξήγησε τους λόγους που έμεινε ελεύθερος ο ποδοσφαιριστής:

«Έγιναν κάποιες έρευνες, ανακρίσεις. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είχε προβάλλει κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνήθηκαν. Από την όλη διερεύνηση και ανάκριση που ακολούθησε κρίθηκε ότι δεν έπρεπε να συνεχιστεί η κράτηση του. Η μαρτυρία που είχαμε στα χέρια μας ήταν από φάκελο της UEFA. Το συγκεκριμένο πρόσωπο παρουσίασε τους δικούς του ισχυρισμούς όπου φάνηκε να διαπιστώνεται ότι ίσως στην έκθεση της UEFA να υπήρξε κάποια ανακρίβεια. Διασταυρώθηκε από μέρους των ανακριτών και κρίθηκε σκόπιμο να αφεθεί ελεύθερος».

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close