ΕιδήσειςΚύπρος

Εντοπισμός κλοπιμαίων οχημάτων και δυο συλλήψεις

Μέλη της Αστυνομίας, βάσει δικαστικού εντάλματος διεξήγαγαν χθες το απόγευμα έρευνα στην οικία 36χρονου στην Πάφο. Κατά την έρευνα ανευρέθηκε αριθμός κλειδιών οχημάτων, για το οποία ο 36χρονος δεν ήταν σε θέση να δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις για την προέλευσή τους, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.


Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο 41χρονου, ο οποίος κατά τον χρόνο της έρευνας βρισκόταν εντός της οικίας του 36χρονου, ανευρέθηκαν διάφορα εργαλεία και αριθμός βιβλίων, για τα οποία επίσης ο 41χρονος δεν ήταν σε θέση δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις για την προέλευσή τους, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.


Σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί ο 36χρονος, ανευρέθηκε μια δεντροκοπτική μηχανή και μια μπαταρία αυτοκινήτου, για τα οποία δεν έδωσε εξηγήσεις για την προέλευσή τους. Από περαιτέρω έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε, ότι ο αριθμός πλαισίου που έφερε το αυτοκίνητο, άνηκε σε άλλο όχημα ίδιας μάρκας, το οποίο είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο από τις 20/10/2020. Επίσης, διαπιστώθηκε, ότι οι πινακίδες εγγραφής του αντιστοιχούσαν σε άλλο όχημα.


Σε έλεγχο που έγινε σε δεύτερο αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί ο 36χρονος, ανευρέθηκαν δύο ζεύγη πινακίδων εγγραφής  οχημάτων, ενώ διαπιστώθηκε, ότι ο αριθμός πλαισίου που έφερε, άνηκε σε άλλο αυτοκίνητο, ίδιας μάρκας και τύπου, το οποίο είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο από τις 10/11/2020. 
Το ΤΑΕ και το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close