ΕιδήσειςΚύπρος

Εξώδικο 2 χιλ. ευρώ σε 21χρονο, άλλος οδηγός έτρεψε με 178 χλμ/ω για

Εξώδικο πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ εξέδωσε η Αστυνομία Πάφου εναντίον 21χρονου για τροχαίες παραβάσεις, παράλειψη να σταματήσει σε σήμα αστυνομικού και για το ότι το όχημα του που οδηγούσε δεν έφερε στο μπροστινό μέρος πινακίδα εγγραφής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, προσήλθαν χτες στο Γραφείο Μικροπαραβάσεων Πάφου μέλη του Ταμείου Θήρας και ανέφεραν ότι  ενώ βρίσκονταν υπηρεσία στην τοποθεσία Ποταμός, έδαφος Αχέλειας εντόπισαν όχημα να κινείται σε αγροτική περιοχή και να έρχεται προς το μέρος τους με αντίθετη κατεύθυνση.

Επιπρόσθετα σημείωσαν πως τήρησαν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα ασφαλείας, έκαναν σήμα στον οδηγό του οχήματος να σταματήσει και αντί αυτού το αυτοκίνητο ανέπτυξε ταχύτητα.   Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας, διαφάνηκε ότι το αυτοκίνητο οδηγείτο από 21χρονο από χωριό της Επαρχίας Πάφου  .Ο 21χρονος κλήθηκε στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου όπου ανακρινόμενος παραδέχτηκε ότι τη συγκεκριμένη ώρα οδηγούσε το όχημα του και προέβαλε διάφορους ισχυρισμούς για το λόγο ότι δεν σταμάτησε.

Εναντίον του 21χρονου εκδόθηκε πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ καθώς και εξώδικο πρόστιμο για το ότι το όχημα του στο μπροστινό μέρος δεν έφερε πινακίδα εγγραφής.

Σύλληψη 41χρονου που οδηγούσε με 178 χιλιομέτρων

Με ταχύτητα 178 χιλιομέτρων εντοπίστηκε να οδηγεί αυτοκίνητο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, χθες βράδυ, 41χρονος ο οποίος ανακόπηκε και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας.

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 9.00 το βράδυ της Κυριακής, σε σημείο του αυτοκινητόδρομου στην περιοχή Ιδαλίου.

Μέλος του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων, του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, που διενεργούσε τροχονομικούς ελέγχους στον αυτοκινητόδρομο, εντόπισε τον 41χρονο να οδηγεί το όχημά του με ταχύτητα 178 χιλιομέτρων, αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο ανώτατο όριο και αφού τον ανέκοψε προχώρησε στη σύλληψή του.

Ο 41χρονος οδηγήθηκε με το όχημά του στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό Πέρα Χωρίου, ενώ στη συνέχεια τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων. Το πρωί σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για εκδίκαση υπόθεσης οδήγησης οχήματος με υπερβολική ταχύτητα.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close