ΕιδήσειςΚύπρος

Επίθεση αλλοδαπών σε οικία στην Αθηένου και συμπλοκή τους με ένοικο

Πέντε άτομα εισήλθαν με τη βία σε οικία στην Αθηένου και επιτέθηκαν στους αλλοδαπούς ενοίκους με αποτέλεσμα ένας 21χρονος να υποστεί εκδορές σε διάφορα σημεία του σώματος του.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία σήμερα 40 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα λήφθηκε τηλεφώνημα στον Αστυνομικό Σταθμό Αθηένου, ότι πέντε άτομα, αλλοδαποί από την Ινδία, που φέρονται να είχαν στην κατοχή τους λοστούς, μετέβησαν με αυτοκίνητο σε συγκεκριμένη κατοικία και αφού παραβίασαν την είσοδο, εισήλθαν σε αυτήν και επιτέθηκαν στους ενοίκους.  
 
Κατά τη διάρκεια της επίθεσης οι αλλοδαποί ένοικοι της οικίας επίσης από την Ινδία, δυο γυναίκες ηλικίας 19 και 20 ετών και ένας άνδρας ηλικίας 21 ετών κατάφεραν να διαφύγουν και να τραπούν σε φυγή.

Ωστόσο κατά την έξοδό του ο 21χρονος φαίνεται να ενεπλάκη σε καυγά με τους δράστες, ενώ με τους λοστούς τα πέντε άτομα, προκάλεσαν ζημιές στον υαλοθώρακα και σε άλλα μέρη αυτοκινήτου που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την κατοικία.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Αθηένου και του ΤΑΕ Λάρνακας, ωστόσο οι δράστες είχαν ήδη φύγει. Με την άφιξη της Αστυνομίας στη περιοχή επέστρεψαν πίσω οι τρεις ένοικοι της κατοικίας και ένας φίλος τους, στον οποίο αποτάθηκαν για βοήθεια.

Οι ένοικοι της κατοικίας ανέφεραν στην Αστυνομία ότι ενώ βρίσκονταν στο σπίτι τούς επιτέθηκαν πέντε άτομα, ομοεθνείς τους, με αποτέλεσμα ο 21χρονος να υποστεί εκδορές στο σώμα του.

Η Αστυνομία έλαβε καταθέσεις από τους ενοίκους της κατοικίας, προκειμένου να ληφθούν πληροφορίες για την ταυτότητα των δραστών.

Όπως ανέφερε στην Αστυνομία ο 21χρονος φαίνεται να είχε προσωπικές διαφορές μεταξύ των ενοίκων της κατοικίας με έναν από τους δράστες, ενώ οι δυο γυναίκες απλώς διέμεναν μαζί του, και δεν σχετίζονται με την επίθεση.

Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Αθηένου. 

ΠΗΓΗ:ΚΥΠΕ

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close