ΕιδήσειςΚύπρος

Επίθεση δέχθηκαν αστυνομικοί από νεαρούς που έπαιζαν ποδόσφαιρο

Υπόθεση επίθεσης, πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, ληστείας και παραβίασης του περί λοιμοκάθαρσης νόμου διερευνά η Αστυνομία Λεμεσού εναντίον νεαρών που εντοπίστηκαν να παίζουν ποδόσφαιρο σε περιοχή του Δήμου Αγίου Αθανασίου.
 
Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα, λήφθηκε πληροφορία ότι περίπου 15 νεαρά πρόσωπα έπαιζαν ποδόσφαιρο σε γήπεδο μίνι φουτμπόλ  στον Άγιο Αθανάσιο, παραβιάζοντας τα περιοριστικά μέτρα.
 
Με την άφιξη των αστυνομικών, οι νεαροί φέρεται να κινήθηκαν απειλητικά εναντίον τους και ακολούθως να τους επιτέθηκαν, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μια λοχίας της Αστυνομίας, της οποίας απέσπασαν και το κινητό της τηλέφωνο.

Στην προσπάθεια τους να διαφύγουν τραυμάτισαν ακόμη έναν αστυνομικό.

Οι αστυνομικοί εκφέρουν εκδορές και μώλωπες και θα παρουσιαστούν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για εξετάσεις, καθώς και στο αστυνομικό τμήμα για κατάθεση. Στον αστυνομικό σταθμό βρίσκονται 3 άτομα για κατάθεση.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, κάποιοι νεαροί συνελήφθηκαν και οδηγήθηκαν για ανάκριση, ενώ γίνονται εξετάσεις για εντοπισμό και των υπολοίπων, οι οποίοι κατάφεραν να διαφύγουν.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close