ΕιδήσειςΚύπρος

Επίθεση δέχτηκε 9χρονο κοριτσάκι από μεγαλόσωμο σκύλο

Ενιάχρονο κοριτσάκι δέχτηκε επίθεση από μεγαλόσωμο σκύλο στην Πάφο, έξω από την πολυκατοικία όπου διαμένει.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και τις προκαταρκτικές εξετάσεις, κοριτσάκι ηλικίας εννέα ετών δέχτηκε επίθεση από σκύλο, τον οποίο έπαιρνε βόλτα ο ιδιοκτήτης του ηλικίας, 47 ετών, σε ανοικτό χώρο, χθες στις 19:00. Ο σκύλος φέρεται να τραυμάτισε την μικρή με τα πόδια του. 

Η μικρή διακομίσθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου όπου σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό έφερε τραύματα στην αριστερά πλευρά του λαιμού, στην αριστερή σιαγόνα και στην αριστερά πλευρά του αυτιού της, ενώ σε ένα εκ των τραυμάτων, της έγινε συρραφή.

Ακολούθως η μικρή πήρε εξιτήριο. 

Η υπόθεση καταγγέλθηκε χτες στην Αστυνομία από τον πατέρα της εννιάχρονης. Στη συνέχεια εντοπίστηκε ο 47χρονος ιδιοκτήτης του σκύλου που κλήθηκε στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου.   Σε κατάθεση του ισχυρίστηκε πως τον σκύλο του τον είχε δεμένο, ωστόσο σε κάποια στιγμή συνέβη το συμβάν, όταν το κοριτσάκι προσπάθησε να αγκαλιάσει τον σκύλο από το λαιμό.   Ακολούθως αυτός κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα. Προγραμματίζεται επίσης εξέταση του σκύλου από τις κτηνιατρικές υπηρεσίες, που είναι αρμόδιες.   

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close