ΔήμοςΗ Πόλη Μας

Επίσκεψη της Δημάρχου στο χώρο φύλαξης αδέσποτων σκύλων

Για την επίσκεψη της, μαζί με λειτουργούς του Δήμου, στο χώρο φύλαξης αδέσποστων σκύλων της μείζονος Λευκωσίας έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η Δήμαρχος Λακατάμιας Δρ. Φωτούλα Χατζήπαπα. Αφού επισημαίνει ότι η εγκατάλειψη ζώων είναι μάστιγα για τον τόπο, καλεί το κοινό που θέλει να πάρει σκύλο να απευθυνθεί στο καταφύγιο και να χαρίσει “σπίτι” σε ένα αδέποστο.

Συνοδεύει την ανάρτηση της με φωτογραφίες από την επίσκεψη.

Έγραψε αναλυτικά:

“Μια διαφορετική επίσκεψη πραγματοποιήσαμε σήμερα με λειτουργούς του Δήμου μας. Επισκεφτήκαμε το χώρο φύλαξης αδέσποτων σκύλων.
Εντυπωσιαστήκαμε από την καθαριότητα του χώρου και τη φροντίδα που παρέχουν οι υπεύθυνοι του χώρου, καθώς και οι εθελοντές, στα ζώα που φιλοξενούνται εκεί.
Η εγκατάλειψη ζώων είναι μια μάστιγα για τον τόπο μας.
Θεωρώ ότι πρέπει κάποιοι να αναλογίζονται τις ευθύνες τους για να εξαληφθεί ή έστω να μειωθεί στο ελάχιστον αυτό το φαινόμενο της εγκατάλειψης ζώων και ιδιαίτερα σκύλων.
Θα ήταν καλό όσοι θέλουν και μπορούν να αποκτήσουν ένα σκύλο, να απευθύνονται στο καταφύγιο όπου μπορούν να υιοθετήσουν ένα αδέσποτο χαρίζοντάς του ένα «σπίτι»! Είμαι σίγουρη ότι η αγάπη και η αφοσίωση που θα εισπράξετε, θα είναι ανεκτίμητη!
Δρ Φωτούλα Χατζήπαπα

Δήμαρχος Λακατάμιας

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close