ΕιδήσειςΚύπρος

Επανήρχισαν οι έρευνες για εντοπισμό γυναίκας-Aγνοείται από την Κυριακή στην παραλία των Φοινικούδων

Επανήρχισαν τη Δευτέρα, χωρίς όμως μέχρι στιγμής αποτέλεσμα, οι έρευνες της Αστυνομίας δια θαλάσσης και αέρος,  για εντοπισμό γυναίκας, ηλικίας 70 περίπου ετών η οποία χθες το μεσημέρι εισήλθε για μπάνιο στη θάλασσα, στην περιοχή των Φοινικούδων, στη Λάρνακα και έκτοτε αγνοείται.
 
Σύμφωνα με δελτίο Τύπου του Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ) Λάρνακας, χθες Κυριακή, γύρω στις 15.40 το μεσημέρι, λήφθηκε πληροφορία ότι γυναίκα ηλικίας 70 ετών αγνοείτο στην θαλάσσια περιοχή ανατολικά της παραλίας των Φοινικούδων στη Λάρνακα.

Η γυναίκα είχε μεταβεί με φιλικό πρόσωπο στην περιοχή και στη μία το μεσημέρι, εισήλθε μόνη της στη θάλασσα για κολύμπι, χωρίς όμως από τότε να δώσει κανένα σημείο ζωής.

Άμεσα ενεργοποιήθηκε το Εθνικό Ειδικό Σχέδιο Έρευνας και Διάσωσης «ΝΕΑΡΧΟΣ» και στην περιοχή στάλθηκαν πλωτά και πτητικά μέσα της Λιμενικής & Μονάδας Αεροπορικών επιχειρήσεων της Αστυνομίας και άρχισαν έρευνες προς εντοπισμό της γυναίκας. Ωστόσο λόγω του σκότους τα πλωτά και πτητικά μέσα της Αστυνομίας αναγκάστηκαν να σταματήσουν τις έρευνες.

Δυστυχώς προστίθεται στο δελτίο Τύπου του ΚΣΕΔ, «παρά τις μεγάλες προσπάθειες από τα μέσα Έρευνας και Διάσωσης», η γυναίκα μέχρι τις 21.30 το βράδυ δεν είχε εντοπιστεί, παρά το γεγονός ότι από τις 18.30 το απόγευμα οι έρευνες συνεχίστηκαν από πεζά περίπολα, θερμικές κάμερες και drone.

Το ΚΣΕΔ «παρακαλεί το κοινό σε περίπτωση που έχει οποιαδήποτε σχετική πληροφορία που πιθανόν να βοηθήσει την επιχείρηση εντοπισμού του αγνοούμενου ατόμου, να επικοινωνεί στο τηλέφωνο του Κέντρου Επιχειρήσεων (+357 1441)».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close