ΚοινωνικάΤοπικά Νέα

Επανεγκλογή Πάμπου Διονυσίου στην Προεδρία Συνδέσμων Γονέων Λευκωσίας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Λευκωσίας όπου εκλέχθηκε το νέο Δ.Σ και η Γραμματεία. Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της σχολικής Εφορείας Λακατάμιας Πέτρος Κουλέρμος καθώς και άλλα μέλη. Στην προεδρία επανεκλέγη ο Πάμπος Διονυσίου.

Τα άλλα μέλη της  Γραμματείας είναι:

Αντιπρόεδρος: Λοϊζος Κωνσταντίνου

Γραμματέας: Θεοδόσης Χατζημιχαήλ

Ταμίας: Δημήτρης Νικολάου

Βοηθός Γραμματέας: Κώστας Ελευθερίου

Σε ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος Πάμπος Διονυσίου, αφού ευχαριστεί θερμά για την επανεκλογή του,  αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «στον εθελοντισμό δεν υπάρχει χώρος για πανηγύρια και το “εγώ ” δεν έχει θέση. Στον εθελοντισμό δεν περισσεύει κανείς και η προσφορά και των 40 μελών θα βοηθήσει στην υλοποίηση των στόχων μας που δεν είναι άλλος από την διεκδίκηση των συμφερόντων των παιδιών μας».

«Σήμερα, συνεχίζει, σηματοδοτήθηκε και η λήξη της θητείας μελών που υπηρέτησαν με πολύ κόπο και κατάθεσαν την ψυχή τους. Μέσα από αυτή την ανάρτηση δεν αποχαιρετώ κανένα. Εκτιμώ τους ανθρώπους που στερήθηκαν τις οικογένειες τους, τον προσωπικό τους χρόνο και είναι πάντα ευπρόσδεκτοι».

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close